Мерхаба господин Фицка,по рано бях попитал да поясниш за петиците и тройките,ако имаш на сърце.Пък ,ако не ти се занимава поне пусни линк ,къде да се ограмотяваме за тях.
Мерхаба господин Фицка,по рано бях попитал да поясниш за петиците и тройките,ако имаш на сърце.Пък ,ако не ти се занимава поне пусни линк ,къде да се ограмотяваме за тях.
compos sui
Алейкум селям Ratetouilli ефендиПитай що те интересува за 3-ките и 5-ците или за 2-ките и 4-ките и ще се опитам да ти отговоря, защото така не разбирам какво искаш да знаеш. А като цяло това са теориите на Дау и Елиът, но аз ги разглеждам без да си усложнявам живота
Сиреч имаме импулс и последваща корекция, пак импулс и пак корекция ......
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аве Грийди верно ли е баннатИ за какво ако е така
Затова че е прям ли
Да си направя аз едно кафе, докато някой ми отговори![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Числото 33-мата глупаци
, пи=3,14 , имаш формации 3 войника, 3 реки, 3-ни дъно и връх, главата с раменете са 3 фигури, основните фази на тренда са 3, 3 се дели на 33, което е Христовата възраст
Търси тройки и ще ги откриеш
![]()
Фиц 1.333333 забрави при евро долар бре.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако не си разбрал още да уточня.greedy
greedy, поздрави. И все пак не можеш да отречеш, че ако всички бяхме такива духовити като anonimen komardjia, нямаше да можеш да оцениш него, така че не се възмущавай толкова
п.п. anonimen komardjia, поздрави. Наистина не е лошо да ни навестяваш по-често. Хубав ден.
не се възмущавам на нищо. просто обичам да иронизирам и притежавам макабрично чувство за хумор, което е трудно смилаемо от масата
ЧНГ btw, че забравих вчера да те поздравя![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пардон soros,
ЧРД на патерица исках да кажа![]()
soros (17-04-2012)
да не забравиш ушите и носа,Комърджи мара бреМноооооооооо ми аресаха картинките ти
Те така са прай
Аз от сутринта се нагрухтях и следобеда реших да се посветя на метросексуални занимания
Иде лято и сички косми ми пречат
Отделно дето и некои са побелели вече
БРАВОС, страхотни сделки !!!
Сакси сега ще пробвам индикаторчето какво показва
че на нашите годинки и от там почват да избликват м...а им и космарлаци![]()
Ами ако почерпиш едно кафе ще ти кажа ...Грийди първия ник му сложиха да пише кодове ...направи си новия ник заради Новак ...после заради спора му баннаха и двата ника ...това е положението ...
и сега някой пишат други не ... Наивника също го баннаха ...защото се регна с ник Новак ...
да не вземеш да се забъркаш с тоз ник че и теб ще баннат !
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !