Значи тоя е моя с фиксирания спред...................
Значи тоя е моя с фиксирания спред...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa,
биричка си пийвам сладко сладко![]()
викаш ма друго е с мезе акулче не съм се сетил
то може и с цаца , ма акулата си е друго , требе да си купя
давай евроооооо 1.385000
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-10-2013)
как тъй не си се сетил - днеска не замези ли с акулско![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Това с Армадата е описано из форумите за форекс, който го вълнува може да провери, аз също съм го гледал обаче на демо беше миналата година, но си беше фрапантно, сега не е чак толкова като гледам.
Четох ги комарджи, но повечето бяха пълни аматьори. Не мога да приема за акуратен пример казаното от някой който не е наясно, че по време на новини спреда се разширавя и, че слипиджа е нормално пазарно качество. Както и такива които не знаят разликата между лимит и маркет ордер.
Често се случва да им прекъсва сървъра - даже понякога си мисля, че нарочно го спират за 1-2 мин. Параноя...
Олег за прекъсванията ви видях да коментирате и съм чел подобни проблеми за Армадата, разширяванията при новина ако не е фиксиран, сигурно го разширяват.... то аз по време на новина откога не съм отварял чак не мога сетя и да го разширяват ми е все тая ... обаче и на времето правиха същото, в LMAX temata бях пускал дори снимки.
Oleg (22-10-2013)
Тя платформата си е кънектната, просто баровете не се образувахаОлег за прекъсванията ви видях да коментирате и съм чел подобни проблеми за Армадата, разширяванията при новина ако не е фиксиран, сигурно го разширяват.... то аз по време на новина откога не съм отварял чак не мога сетя и да го разширяват ми е все тая ... обаче и на времето правиха същото, в LMAX temata бях пускал дори снимки.![]()
То не е кой знае какъв проблем де. Условията им са най-добрите които съм виждал до този момент за мт4....че и на само.
за новинарщина бъкетче най-добреособено нещо леУко усреднено кът инстака
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.