След толкова много помия тук за съпругите, за любовниците,
за секса и за парите, утешително е да се прочетат такива думи, Stanislavnba.
Но не всички ще те разберат. За да те разбере човек , трябва да е от същото тесто.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не, не - различни са - мога да те уверя. Едната си пада цветарка от североизточна България със съпруг от типа "жено, какво си ми наслугувала днес, МА?, я слагай бърже вечерята и ракията, докат не съм те почнал..." (аз бих го изхвърлила, заедно с вечерята), другата е вдовица от София с бивш съпруг от Пловдив (явно много добър както разбрахме преди малко) и не си пада по цветарство (поне досега не се е изявила в тая насока).
Това не са малки разлики все пак...довери се на детективските ми умения и женска интиуция.
ако желаеш, де..
Последна редакция от Eli2356 : 22-10-2013 на 22:03
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ivaceda (22-10-2013)
Eli2356, отпреди теб съм във форума /не се хваля, и не се заяждам/, знам им историйката. Но то си има и такава болест.
П.П. Естествено не твърдя нищо със 100%, увереност. Просто станаха изявите им много съмнителни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много добре знам.Сега трябва да посочиш кой и къде е употребил подобен израз.
Или перифразираш, както ти изнася, а?
Ами аз мога да кажа само, че има доста много крастави магарета, които предизвикват само отвращение.
Чак е трудно да повярва човек, че има и качествени между вас, за съжаление са мнооого малко.
Не помниш, какво пишеш ли? Или не знаеш, какво пишеш?
Намери и извади поста, в който съм произнесла тези думи: "Всички мъже са свини"
Ако можеш.
Обаче няма да можеш. Това не е моят речник.
А че доста хора се държат тук точно по такъв начин... ами държат се.
И никак не е приятно, защото за да се прочетат смислените постове по темата, която ни е събрала,
трябва да се джвака и през такава помия доста често.
Що се обиждат сега?
Много добре знам.
Намери и извади поста, в който съм произнесла тези думи: "Всички мъже са свини"
Ако можеш.
Обаче няма да можеш. Това не е моят речник.
А че доста хора се държат тук точно по такъв начин... ами държат се.
И никак не е приятно, защото за да се прочетат смислените постове по темата, която ни е събрала,
трябва да се джвака и през такава помия доста често.
Що се обиждат сега?
Сега пък и не четеш. Писал съм от типа. Или не знаеш какво е това.
П.П. Още не си ми отговорила на въпроса, дали имаш пералня, че переш нечии дрехи.![]()
пак ли захванахте розовата сесия на трейдинга и да разправяте кой пол какъв е,
нищо ново под слънцето, успех на спорещите
Фразата "Всички мъже са еднакви" е изречена за първи път от жена китайка изгубила мъжа си в тълпата![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Я едно поздравче от мен за всички. Тази песен винаги ме е разчувствала. И да, животът е хубав, че "Днес ни има, а утре ни няма", както би казал Шишо Бакшишо
Като каза "днес ни има, утре ни няма", се сетих за ей тая песничка....... всички сме прах във вятъра... или нещо такова......
http://www.youtube.com/watch?v=ZKtIAzU2aGE
Последна редакция от белята : 22-10-2013 на 22:28
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
mck (22-10-2013)