Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То си е мъжко самочувствие, бре..... да платиш кръчмата, да и купиш неква непотребна дрънкулка или парцалче...... ей такива гъделчета. Радват се женурята
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
не знам кво е.. последно преди 10г съм червпил жена.. от тогава го смятам за ненужно и дори за нещо лошо..
а вече парите като са общи, то няма кой какво купи..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
що бреда не си почнал мъже да черпиш
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
айде касирах 100 пипа профит у турбето, че утре бай Драги щял да обяви критериите за стрес тестовете за банките в еврозоната които ше се провеждат и може да изненада пазара
утре няма да търгувам ше видим какво ше каже и ко има вход до края на седмицата интересен , ко не другата седмица
че бамките в еврозоната не са много читави та да видим Драги ко ше каже, но незнам в колко часа ше говори , някой ако разбере да каже![]()
Нафтич, мога ли да те попитам защо НИКОГА не си поствал сделки, резултати от такива, оня отчет, дето МТ го прави...... само думи, думи, и.... мантри....![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
аз като гледам, те тез булки и девойки не са май много ...... ама щом казвате ....
пък и както казва ситито - заради самочувствието и себеуважението, поне една почерпка, ама той и ситито дрът кът мен ....![]()
Безплатен обяд няма!
Е да не си се отказал от твоето 1,44 ...много скоро бе![]()