Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Ето Спарт ..това е темата https://forum.bg/showthread.php?390-...B8%D0%B8/page5 5 страници назад ..на Даниуйн е поста ..![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
SPART (21-04-2012)
опитах се да помогна с каквото мога , за мен също бе голям проблем подобен софтуер. Това е
ако съм помогнал с нещо добре , ако ли не - не съм искал да преча![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
SPART (21-04-2012)
БлагодаряЕто Спарт ..това е темата https://forum.bg/showthread.php?390-...B8%D0%B8/page5 5 страници назад ..на Даниуйн е поста ..- ще разгледам темата в детайли
PS : Сдоби се и с две благодарности - неволно натиснах първо поста ти който не е към мен,но карай - от много удоволствия глава не боли, макар всичко което да е в излишък,е вид порок
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Анотър , за да съм актуална е трябвало да отговоря снощи ..но както и да е ..както някъде писах ..тия седмици ми е малко трудно да търгувам ..имам си грижитова провокира в мен и възможностат да наблегана и на психологията и да попрочета някой нещица ..та тук всички говорят за стратегии ..методи ..анализи ...аз мисля че се пропуска психичната настройка , че трябва да се търгува комфортно ..да влезеш в графиката и тя да влезе в теб , а това се случва тогава когато разполагаш изцяло със себе си ,нямаш външни дразнители и всичко ти енаред т.е. изолирани физически и емоционални дразнители ..за всеки те са различни всеки трябва да се познава ,и това да не се търгува" на всяка цена" трябва да е основно правило ..примерно за себе си съм открила че не мога да правя качествени сделки ако не съм "просто " гледала графиката поне 30 минути-1 час ..може би това е моето вникване , и още куп други такива неща ...време е да спирам че с този ми пост рискувам да стана последовател на колегата Анонимен Комаржия ...
![]()
здравей , не очаквах да ми отговориш , благодаря за коетоАнотър , за да съм актуална е трябвало да отговоря снощи ..но както и да е ..както някъде писах ..тия седмици ми е малко трудно да търгувам ..имам си грижи това провокира в мен и възможностат да наблегана и на психологията и да попрочета някой нещица ..та тук всички говорят за стратегии ..методи ..анализи ...аз мисля че се пропуска психичната настройка , че трябва да се търгува комфортно ..да влезеш в графиката и тя да влезе в теб , а това се случва тогава когато разполагаш изцяло със себе си ,нямаш външни дразнители и всичко ти енаред т.е. изолирани физически и емоционални дразнители ..за всеки те са различни всеки трябва да се познава ,и това да не се търгува" на всяка цена" трябва да е основно правило ..примерно за себе си съм открила че не мога да правя качествени сделки ако не съм "просто " гледала графиката поне 30 минути-1 час ..може би това е моето вникване , и още куп други такива неща ...време е да спирам че с този ми пост рискувам да стана последовател на колегата Анонимен Комаржия ...
прочетох че някой те е поканил в този форум , наистина ли е така?![]()
Това пък къде го прочете ?а за поканата незнам дали покана му се вика или просто следване на някого с когото имаш какво да обсъждаш ...ако е това ...значи се регнах тук заради Грийди /баннатия /още миналата година ..то и аз поканих целия инвестор преди време ..ама те чак сега почнаха да пристигат ...
![]()
гейша -философ