Пловсити прекаляваш ....първо не се коментира никакъв цикъл на никой в женски род ...нито пък мнението е мое..... не четеш !Второ не ми връщай топката с постове от преди малко ...помолих те да погледнеш преди половин година какви постове са се развявали .......
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
anonimen komardjia (18-04-2012)
Не знам кой какъв е ,но чесно да ти кажа , аз от теб нищо полезно не съм видял, единственото което постваш са някви графики с някви входове без грам обяснение защо, как и т.н.
Другото е , охх 20 пипа оххх 60 пипа и сядам на ракия със салатка занаем ,че от форекс се печели, нито си първия нито ще си последния който е изкарал някой леф . Аз ако бях тотален лаик от теб нищичко нямаше да науча, твоите постове са напълно непотребни.Смятам , че обвиненията ти към хора които са допринесли със знания по някакъв начин са напълно безпочвени .Когато помогнеш със нещо тогава можеш да кориш и сочиш с пръст.
пп Ако ме опровергаеш съм готов веднага да ти се извиня, макар че ме съмнява да успееш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG, Това, че не виждаш нищо в графиките ми не е мой проблем. А ти вземи си ревизирай правописа, че доста куца.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пловсити , с тея "сериозни суми" е време да подкрепи6 фискалния резерв, като си внесеш данъците в НАП , 4е е тръгнал към зануляване![]()
В поста си ще акцентирам на няколко неща:...относно банването на greedforsucces: след като лично на него greedforsucces се дължи идването на всички тези "нови хора" във форума му , и по - нагоре някъде видях мнение ,че без тях форумът е тръгнал да запада , а и без да го имаше написано то е факт , та не е ли редно да се позамисли / Админът / и преразгледа решението си...
1. Присъединявам се към мнението, че предпочитам greedforsucces да е тук, защото:
а. Неговото присъствие щеше да е полезно за форума и най-вече за неговите ползватели.
б. Баннването му(по-скоро срока) според мен е невероятно недомислено, що за срок е 6 месеца. Хм, че по-добре да го бяха баннали завинаги. И в тази връзка, защо баннаха и НАИВНИК за същия срок(6мес).
в. Не на последно място според мен "наказанието" беше тенденциозно и несправедливо. Дрязгите бяха между Грийди и Новак. В момента не коментирам кога са започнали и кой е по-виновен, но не е справедливо да наказваш само единия.
2. Не съм съгласен с това да се умаловажава участието и на другите ползватели на форума. Вероятно наистина форумът се е "раздвижил" и е станал по-интересен след появата на Фицката и останалите, но ако я нямаше "публиката" от 150-180 човека дали щеше да бъде толкова интересно тук?
3. Искам да добавя, че някъде имаше пост, в който greedforsucces съобщаваше, че повече "няма да се върне тук във форума" и ако това е така, то независимо дали Админа ще махне/намали или остави в този вид "наказанието", то идването на Грийди вече не зависи само от Админа.
4. Препоръка към Админа: Правилата са си правила- да и трябва да се спазват, но ако правилата са недомислени трябва да се вземат адекватни мерки и да се коригират.
Забележка: Не ми хареса на начина, по който "реши" проблема с Грийди. За мен "решението" беше несправедливо и грешка.
Последна редакция от soros : 18-04-2012 на 19:07
voila mon cherie
специално за теб
Uploaded with ImageShack.us
RyMu (18-04-2012)
Пловсити от това показване на сметки няма смисълИ мен ме провокираха така преди време, но от това никой няма полза
Иначе ако ше прайм състезание по сметки могат да се съберат 15-20 човека от форума със сметките си, да ги покажат като обща и аз да преценя коя от моите да покажа за да излезна победител
А относно Руми се бъркаш, защото не я познаваш с постовете и и в други форуми![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН