дай картинкаплс.
дай картинкаплс.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, не мога! Друг път сина ми ги качваше. Но сега го няма в къщи!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
базика6 ли се..макар,4е то това се отнася6е за гриди
КРАДЛИВА МИЖАТУРКА чадо,
сериозно съм притеснен относно
възможността ПРАСЧО да се изродил
до генно модифициран УРОД:
Малиии малииииииииииии,,,,,,,,,
Тои може и радиоактивен да е станал,,,,,,,,,,,((
искам да използвам темата на фицката и да питам Админа , относно банването на greedforsucces:
след като лично на него greedforsucces се дължи идването на всички тези "нови хора" във форума му , и по - нагоре някъде видях мнение ,че без тях форумът е тръгнал да запада , а и без да го имаше написано то е факт , та не е ли редно да се позамисли / Админът / и преразгледа решението си .
Освен това искам да помоля всички , които имат нещо общо с грийд да ме подкрепят , понеже това мислене от сорта .."щом не съм аз,кво ми пука " е типично за българите и е меко казано предателско и лицемерно ..а и вече сме доказали ,че това го можем ..( да сме предатели и лицемери )
Последна редакция от RyMu : 18-04-2012 на 17:51
фицката (18-04-2012), stanislavnba (18-04-2012), albagpipe (18-04-2012), JaY_Z (18-04-2012), GGBG (18-04-2012), greedy (18-04-2012), soros (18-04-2012), Emil Enchev (18-04-2012), REDA (18-04-2012), Happy68 (19-04-2012)
Подкрепямискам да използвам темата на фицката и да питам Админа , относно банването на greedforsucces:
след като лично на него greedforsucces се дължи идването на всички тези "нови хора" във форума му , и по - нагоре някъде видях мнение ,че без тях форумът е тръгнал да запада , а и без да го имаше написано то е факт , та не е ли редно да се позамисли / Админът / и преразгледа решението си .
Освен това искам да помоля всички , които имат нещо общо с грийд да ме подкрепят , понеже това мислене от сорта .."щом не съм аз,кво ми пука " е типично за българите и е меко казано предателско и лицемерно ..а и вече сме доказали ,че това го можем ..( да сме предатели и лицемери )![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
RyMu (18-04-2012)
Незнам защо е бамнат грииди.
Винаги съм поткрепа винаги съм мразил
хората да говорят айде айде стачка и като излезеш
или си подадеш молбата за напускане и всички се отказват.
Аз съм за грииди да го върнат макар, че не знам какво е направил
за какво точно е изгонин вярно и аз съм се карал с него но винаги
има какво да се научи и разбере от всеки макар и начинаещ да е.
Може да му се даде още един шанс поне аз така си мисля де.
Хора сме.
RyMu (18-04-2012)
RyMu, За грийди съм съгласен, че не би трябвало да го баннат, но да си въобразяваш, че вие сте оживили форума е меко казано смешно.
И аз подкрепям![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
RyMu (18-04-2012)
И аз подкрепям![]()
RyMu (18-04-2012)