падне ли борда... и водичка няма да искат даже
![]()
падне ли борда... и водичка няма да искат даже
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Че каква истина каза някакви твои измислени интерпретацииЗа разлика от теб мойта касичка да е пълна не зависи от никоя политическа сила- ама какво да говоря на неудачник на средна възраст дето освен до държавна общинска хранилка до друго не може да се докопа.
Седи си на работното местенце от 8-17, обедната почивчица, кафенцата, позавижда тук там на съученици, приятели познати поуспели в живота, мрънка, че не иска да плаща данъци, ама трябва щото му ги взимат без да питат, че не може да скрие, крив му е света, защото ще си кютка там на заплатката и е дотам.
А за да успееш в тоя живот над тая заплатка се налага да излезеш от сигурността на бюрцето и малката, но сигурна заплатка, и да направиш нещо повече, ама то за тая работа трябва и потенциал.
А щом шефа ти не е от ГЕРБ, ЗНАЧИ Е ОТ бсп или дпс- демек лаеш ръката дето храни.
Както и да го въртиш и да го сучеш, няма как да го направиш да изглежда добре.
Сори , кофти думички ти казах, но никой не обича да чува истината.Нито ме познаваш, нито знаеш какво работя, какво правя въобще, нищо не знаеш, като някое дете което като го засегнат и почва да си съчинява истории с цел да обиди другия
Аз съм бил и на частна работа доста години, но отидох на тази защото имам повече време да се занимавам със странични неща и НАЙ-ВЕЧЕ ЗАЩОТО ПРЕЗ ДЕНЯ ИМАМ ДОСТЪП ДО ИНТЕРНЕТ И МОГА ДА СИ ЗАНИМАВАМ С ФОРЕКС , който от една година лека по-лека взе да ми носи доходи, и на който смятам да разчитам основно
Така че вместо да си търгувам от къщи, ходя на работата за социални контакти и да помагам на обществото
Ако измислиш нещо друго за мен пиши , поне ще видим докъде ти стига фантазията, до тук не е много развита според това което измисли
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е нужно да те познавам, за да си ми ясен,а този пост показа, че съм права, хрантутиш се на общинската ясла- щото си от ония назначения за един наш човек работа,не щем да си напуснем удобството на сигурното, щото сме свикнали само да папаме, цъкаме си форекс от работното място, ако някой месец имаме някое теглене супер, ако нямаме сигурната заплата ни чака, обаче сме много ценен кадър.Че каква истина каза някакви твои измислени интерпретацииНито ме познаваш, нито знаеш какво работя, какво правя въобще, нищо не знаеш, като някое дете което като го засегнат и почва да си съчинява истории с цел да обиди другия
Аз съм бил и на частна работа доста години, но отидох на тази защото имам повече време да се занимавам със странични неща и НАЙ-ВЕЧЕ ЗАЩОТО ПРЕЗ ДЕНЯ ИМАМ ДОСТЪП ДО ИНТЕРНЕТ И МОГА ДА СИ ЗАНИМАВАМ С ФОРЕКС , който от една година лека по-лека взе да ми носи доходи, и на който смятам да разчитам основно
Така че вместо да си търгувам от къщи, ходя на работата за социални контакти и да помагам на обществото
Ако измислиш нещо друго за мен пиши , поне ще видим докъде ти стига фантазията, до тук не е много развита според това което измисли
П.с. Та да има нещо, за което да не се оказах права.
И в цялата ситуация нямаше да има нищо лошо, ако не плюеше държавата, в която това ти се позволява да правиш, то и в краденето има морал, щото тая твоя заплата дето не заработваш се плаща от нашите данъци.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То и и аз плащам данъци , как реши че само ти плащашЗа данъците наистина ме е яд че като плащам отиват за издръжка на циганите които почти нямат принос за това общество, или за разни бежанци, или се крадат от политиците като идат в бюджета. И поне ДВА ПЪТИ писах че е хубаво да плащаш данъци , но да знаеш къде и за какво отиват, а в България ,това не става. Но или помниш колкото кокошките , или по скоро дрънкаш както ти отърва неща които не съм ги казал по този начин. И в двата случай показваш че си лъжливо и криво същество
) А че си имаш комплексите на жена наближаваща третата възраст и не постигнала нищо сериозно в живота е очевидно от начина ти на изразяване
Тази селяния да се гледа в чуждото канче кой какво работи и колко взима я има само тук ,ти си типичния женски вариант на Бай Ганьо, прочети го ако не си го чела имаш всичките му качества
За теб мога да кажа само както е казал един наш писател: " Боже, колко мъка има по този свят боже........ "
![]()
е тука един голям ко е казал по въпроса за тез приказки нападателните![]()
:
http://www.youtube.com/watch?v=4pbMUEHvoAo
малко по-нависоко требе да се гледакът киризим недостатъци... много лесно може да ги прихванем
ако не сме видели и наште собствени на първо време де
![]()
На тия дето взимат заплати от данъци имам право да гледамТо и и аз плащам данъци , как реши че само ти плащашЗа данъците наистина ме е яд че като плащам отиват за издръжка на циганите които почти нямат принос за това общество, или за разни бежанци, или се крадат от политиците като идат в бюджета. И поне ДВА ПЪТИ писах че е хубаво да плащаш данъци , но да знаеш къде и за какво отиват, а в България ,това не става. Но или помниш колкото кокошките , или по скоро дрънкаш както ти отърва неща които не съм ги казал по този начин. И в двата случай показваш че си лъжливо и криво същество
) А че си имаш комплексите на жена наближаваща третата възраст и не постигнала нищо сериозно в живота е очевидно от начина ти на изразяване
Тази селяния да се гледа в чуждото канче кой какво работи и колко взима я има само тук ,ти си типичния женски вариант на Бай Ганьо, прочети го ако не си го чела имаш всичките му качества
За теб мога да кажа само както е казал един наш писател: " Боже, колко мъка има по този свят боже........ "
колкото и да ти е неприятно, а тъй покажи си личицето на общинското чиновниче, а какво имаш против начина ми на изразяване, че съм казала истината ли
![]()
Теб така и не те разбрахме какво работиш , въобще твоя ли е фирмата или на мъжа ти и ти си там колкото да ти уплатнят времето, понеже коментираш поне да има съпоставка от другата страна
Не знам Ганке , начина ти на изразяване с измислени интерпретации и гледане в чуждо канче е страхотен - но за лице прототип на Бай Ганьо![]()
jivko78, Работливо общинарче цъкащо форекс в работно време и бъркащо си в носа, разходването на публични средства, каквото се явява и твоята заплатка е информация,обществено достояние.
Та като получаващ заплатка от туй публичното канче,трябва си наясно че хората ще гледат в него.
Novak, ти си жена на възраст вече, няма ли да си лягаш, пий първо от онези силните хапчета обачеjivko78, Работливо общинарче цъкащо форекс в работно време и бъркащо си в носа, разходването на публични средства, каквото се явява и твоята заплатка е информация,обществено достояние.
Та като получаващ заплатка от туй публичното канче,трябва си наясно че хората ще гледат в него.То така сега като се вълнуваш много утре може да не ти върви бизнеса току виж изтървеш някой клиент. Моята е лесна аз утре ще съм пак във форума докато съм на работа, ами разрешават ми какво да правя, каза ли са ми когато нямаш клиенти можеш да си в интернет .....................
Пък и клиенти аз не търся хората сами идват при мен
шшшшшшшшшт бря![]()
мир и любов требе да цари у форумЪТ
![]()
![]()