• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Икономически и политически дискусии
    • Пазарна икономика в България

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Пазарна икономика в България

Затворена тема
    Страница 1942 от 2424 ПървиПърви Предишно ... 942 1442 1842 1892 1932 1940 1941 1942 1943 1944 1952 1992 2042 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 19 411 до 19 420 от общо 24231
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 13-10-2013 18:24 #19411 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

Моля, изберете категория: - Откажи
      kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      Благодарили са му 74 322 Пъти в
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey7,
      X
      падне ли борда... и водичка няма да искат даже
      Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
      Благодарности  

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 13-10-2013 18:47 #19412 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jivko78
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jivko78 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите Аватара на jivko78
      Начислени плащания
      19,802.79 USD
      Благодарности
      18 179
      Благодарили са му 44 852 Пъти в
      16 489 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от Novak Виж мнението
      За разлика от теб мойта касичка да е пълна не зависи от никоя политическа сила- ама какво да говоря на неудачник на средна възраст дето освен до държавна общинска хранилка до друго не може да се докопа.
      Седи си на работното местенце от 8-17, обедната почивчица, кафенцата, позавижда тук там на съученици, приятели познати поуспели в живота, мрънка, че не иска да плаща данъци, ама трябва щото му ги взимат без да питат, че не може да скрие, крив му е света, защото ще си кютка там на заплатката и е дотам.
      А за да успееш в тоя живот над тая заплатка се налага да излезеш от сигурността на бюрцето и малката, но сигурна заплатка, и да направиш нещо повече, ама то за тая работа трябва и потенциал.
      А щом шефа ти не е от ГЕРБ, ЗНАЧИ Е ОТ бсп или дпс- демек лаеш ръката дето храни.
      Както и да го въртиш и да го сучеш, няма как да го направиш да изглежда добре.
      Сори , кофти думички ти казах, но никой не обича да чува истината.
      Че каква истина каза някакви твои измислени интерпретации Нито ме познаваш, нито знаеш какво работя, какво правя въобще, нищо не знаеш, като някое дете което като го засегнат и почва да си съчинява истории с цел да обиди другия Аз съм бил и на частна работа доста години, но отидох на тази защото имам повече време да се занимавам със странични неща и НАЙ-ВЕЧЕ ЗАЩОТО ПРЕЗ ДЕНЯ ИМАМ ДОСТЪП ДО ИНТЕРНЕТ И МОГА ДА СИ ЗАНИМАВАМ С ФОРЕКС , който от една година лека по-лека взе да ми носи доходи, и на който смятам да разчитам основно Така че вместо да си търгувам от къщи, ходя на работата за социални контакти и да помагам на обществото Ако измислиш нещо друго за мен пиши , поне ще видим докъде ти стига фантазията, до тук не е много развита според това което измисли

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

4. 13-10-2013 19:25 #19413 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 367 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      Цитирай Първоначално написано от jivko78 Виж мнението
      Че каква истина каза някакви твои измислени интерпретации Нито ме познаваш, нито знаеш какво работя, какво правя въобще, нищо не знаеш, като някое дете което като го засегнат и почва да си съчинява истории с цел да обиди другия Аз съм бил и на частна работа доста години, но отидох на тази защото имам повече време да се занимавам със странични неща и НАЙ-ВЕЧЕ ЗАЩОТО ПРЕЗ ДЕНЯ ИМАМ ДОСТЪП ДО ИНТЕРНЕТ И МОГА ДА СИ ЗАНИМАВАМ С ФОРЕКС , който от една година лека по-лека взе да ми носи доходи, и на който смятам да разчитам основно Така че вместо да си търгувам от къщи, ходя на работата за социални контакти и да помагам на обществото Ако измислиш нещо друго за мен пиши , поне ще видим докъде ти стига фантазията, до тук не е много развита според това което измисли
      Не е нужно да те познавам, за да си ми ясен,а този пост показа, че съм права, хрантутиш се на общинската ясла- щото си от ония назначения за един наш човек работа,не щем да си напуснем удобството на сигурното, щото сме свикнали само да папаме, цъкаме си форекс от работното място, ако някой месец имаме някое теглене супер, ако нямаме сигурната заплата ни чака, обаче сме много ценен кадър.
      П.с. Та да има нещо, за което да не се оказах права.
      И в цялата ситуация нямаше да има нищо лошо, ако не плюеше държавата, в която това ти се позволява да правиш, то и в краденето има морал, щото тая твоя заплата дето не заработваш се плаща от нашите данъци.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

5. 13-10-2013 19:33 #19414 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jivko78
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jivko78 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите Аватара на jivko78
      Начислени плащания
      19,802.79 USD
      Благодарности
      18 179
      16 489 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      То и и аз плащам данъци , как реши че само ти плащаш За данъците наистина ме е яд че като плащам отиват за издръжка на циганите които почти нямат принос за това общество, или за разни бежанци, или се крадат от политиците като идат в бюджета. И поне ДВА ПЪТИ писах че е хубаво да плащаш данъци , но да знаеш къде и за какво отиват, а в България ,това не става. Но или помниш колкото кокошките , или по скоро дрънкаш както ти отърва неща които не съм ги казал по този начин. И в двата случай показваш че си лъжливо и криво същество ) А че си имаш комплексите на жена наближаваща третата възраст и не постигнала нищо сериозно в живота е очевидно от начина ти на изразяване Тази селяния да се гледа в чуждото канче кой какво работи и колко взима я има само тук ,ти си типичния женски вариант на Бай Ганьо, прочети го ако не си го чела имаш всичките му качества За теб мога да кажа само както е казал един наш писател: " Боже, колко мъка има по този свят боже........ "

Благодарности  

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

6. 13-10-2013 19:36 #19415 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      е тука един голям ко е казал по въпроса за тез приказки нападателните :
      http://www.youtube.com/watch?v=4pbMUEHvoAo
      малко по-нависоко требе да се гледа кът киризим недостатъци... много лесно може да ги прихванем ако не сме видели и наште собствени на първо време де
      Благодарности  

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

7. 13-10-2013 19:38 #19416 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, azumibg,
      X
      Цитирай Първоначално написано от jivko78 Виж мнението
      То и и аз плащам данъци , как реши че само ти плащаш За данъците наистина ме е яд че като плащам отиват за издръжка на циганите които почти нямат принос за това общество, или за разни бежанци, или се крадат от политиците като идат в бюджета. И поне ДВА ПЪТИ писах че е хубаво да плащаш данъци , но да знаеш къде и за какво отиват, а в България ,това не става. Но или помниш колкото кокошките , или по скоро дрънкаш както ти отърва неща които не съм ги казал по този начин. И в двата случай показваш че си лъжливо и криво същество ) А че си имаш комплексите на жена наближаваща третата възраст и не постигнала нищо сериозно в живота е очевидно от начина ти на изразяване Тази селяния да се гледа в чуждото канче кой какво работи и колко взима я има само тук ,ти си типичния женски вариант на Бай Ганьо, прочети го ако не си го чела имаш всичките му качества За теб мога да кажа само както е казал един наш писател: " Боже, колко мъка има по този свят боже........ "
      На тия дето взимат заплати от данъци имам право да гледамколкото и да ти е неприятно, а тъй покажи си личицето на общинското чиновниче, а какво имаш против начина ми на изразяване, че съм казала истината ли

Благодарности  

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

8. 13-10-2013 19:45 #19417 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jivko78
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jivko78 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      19,802.79 USD
      Благодарности
      18 179
      16 489 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      На тия дето взимат заплати от данъци имам право да гледамколкото и да ти е неприятно, а тъй покажи си личицето на общинското чиновниче, а какво имаш против начина ми на изразяване, че съм казала истината ли
      Теб така и не те разбрахме какво работиш , въобще твоя ли е фирмата или на мъжа ти и ти си там колкото да ти уплатнят времето, понеже коментираш поне да има съпоставка от другата страна
      Не знам Ганке , начина ти на изразяване с измислени интерпретации и гледане в чуждо канче е страхотен - но за лице прототип на Бай Ганьо

Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

9. 13-10-2013 19:51 #19418 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, azumibg,
      X
      jivko78, Работливо общинарче цъкащо форекс в работно време и бъркащо си в носа, разходването на публични средства, каквото се явява и твоята заплатка е информация,обществено достояние.
      Та като получаващ заплатка от туй публичното канче,трябва си наясно че хората ще гледат в него.

Благодарности  

Печелете пари, без да напускате дома си.

10. 13-10-2013 19:58 #19419 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jivko78
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jivko78 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      19,802.79 USD
      Благодарности
      18 179
      16 489 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      jivko78, Работливо общинарче цъкащо форекс в работно време и бъркащо си в носа, разходването на публични средства, каквото се явява и твоята заплатка е информация,обществено достояние.
      Та като получаващ заплатка от туй публичното канче,трябва си наясно че хората ще гледат в него.
      Novak, ти си жена на възраст вече, няма ли да си лягаш, пий първо от онези силните хапчета обаче То така сега като се вълнуваш много утре може да не ти върви бизнеса току виж изтървеш някой клиент. Моята е лесна аз утре ще съм пак във форума докато съм на работа, ами разрешават ми какво да правя, каза ли са ми когато нямаш клиенти можеш да си в интернет ..................... Пък и клиенти аз не търся хората сами идват при мен

Благодарности  

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

11. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    12. 13-10-2013 20:04 #19420 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      шшшшшшшшшт бря мир и любов требе да цари у форумЪТ
      Благодарности  

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

Затворена тема
    Страница 1942 от 2424 ПървиПърви Предишно ... 942 1442 1842 1892 1932 1940 1941 1942 1943 1944 1952 1992 2042 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Икономически и политически дискусии   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти