И аз си мисля да гласувам за реформаторския блок ,но основно бариерата за 4 % трябва да падне за да има по-голяма прозрачност
И аз си мисля да гласувам за реформаторския блок ,но основно бариерата за 4 % трябва да падне за да има по-голяма прозрачност
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
трябва да има бариера на избирателната активност - 50%
ако не я прескочат - забрана за участие в нови избори... да видиш как за два месеца ще се оправим![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Силни Реформи трябва на България а не конфликт на интереси
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Именно за това ще кандидатствам и за Чешко Гражданство Писна ми от Нашите Български Продажници
И Предатели
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
требе да се създава нещо... и да се работи... независимо в каква насока
по-важно, най-важно... няманавсякъде имаме какво да правим ...
Трябва дясна партия с ясна визия и лица. Не случайно дошли от улицата. Или подредени по раднинска линия.
лява, дясна... каквато и да есамо да не е от старите муцуни... или техни роднини и приятели
и да се краде по-малко... ако може хич![]()
избирателната активност трябва да се преразгледа... не може хората да не искат да гласуват за никого от старите и те пак да идват на власт
...