Радвам се да го чуя това! тази зима ще си търся работа и по ниската безработица е точно това което най много ме радва.Равнището на безработица през септември е 10,8%, или с 0,1 процентни пункта по-високо от август. Спрямо началото на годината нивото е с 1,1 процентни пункта по-ниско, показва статистиката на Агенцията по заетостта (АЗ).
Надявам се данните да отразяват действителността а не да са поредната стагмистика.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да пуша трева и затова знам какъв е реда, щото някой лично регистрираме коли и минаваме по пътечката, а не съдим по тоя каза оня каза.А да ходят по двама е безпредметно, защото те извикват и такова нещо като да се редим едновременно на две опашки само някой общински мозък може го роди, щото да си свършиш работа на регистрация трябва си минал през канала и тези от канала ти носят документчето там, а ти си седиш в чакалнята и чакаш да те викнат.Ама тия дето купуваме и продаваме коли ги знаем тия неща.
И да имам мнение, да не би да е забранено на тия неработещите на държавна хранилка да имат мнениепозволено само само за мъже книжни плъхчета дето разбират от всичко и затова са се докарали само до едно бюрце.
Теб у кое мазе са те скрили.
П.с. А ако си купуваш нова кола и това си спестяваш, плащаш у фирмата и на другия ден отиваш и си взимаш със всички документчета без и да ходиш до КАТ.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
АБЕ МАЛОУМЕН ДЕБИЛ ВЪВ ВСЕКИ КАТ В РАЗЛИЧЕН ГРАД ПРОЦЕДУРАТА НЕ Е ЕДНА И СЪЩА, в София може да е такава в други градове никой не те вика и не ти носи документите , написах го точно и ясно и в предния пост,дори малоумник би разбрал , какво ми обясняваш как ти си регистрирала коли в София., щото някой лично регистрираме коли и минаваме по пътечката, а не съдим по тоя каза оня каза.А да ходят по двама е безпредметно, защото те извикват и такова нещо като да се редим едновременно на две опашки само някой общински мозък може го роди, щото да си свършиш работа на регистрация трябва си минал през канала и тези от канала ти носят документчето там, а ти си седиш в чакалнята и чакаш да те викнат.Ама тия дето купуваме и продаваме коли ги знаем тия неща.
И да имам мнение, да не би да е забранено на тия неработещите на държавна хранилка да имат мнениепозволено само само за мъже книжни плъхчета дето разбират от всичко и затова са се докарали само до едно бюрце.
.
Пък много те яд на хората които работят на бюрце и имат време и за странична дейностважното е кой как се е уредил, а ти си пикай газ , явно и бизнеса толкова ти върви колкото и схващаш кой какво ти е писал, не знам как успяваш да се разбереш с клиентите си само
П.П. Ако пишеш поне измисли нещо ново, не повтаряй като грамофонна плоча едно и също
Както го е написала : "Минаваш канал, после гише и после отиваш ти закачат номерата, мероприятието е половин час" , а там където аз съм регистрирал минаваш през 3 гишета ако не се лъжа, отделно канал и после номерата, и на всякъде си има отделна опашка, и като се има в предвид колко коли са в повечето случаи минава половин ден, понеже идват и много коли от областта някой от които чакат от рано сутринта, нямам представа защото е такава процедурата и явно навсякъде не е така, а тя 3 поста подред ми мели как тя била регистрирала за половин час , значи другите били стояли по бюрцата си в интернет и по форуми и тем подобни глупости................
Индустриален подем в ЕС
България регистрира увеличение вече трети пореден месец
http://www.economy.bg/economy/view/1...len-podem-v-ES
А дано. И дано отлепим на някъде.
Е то неможе само да падаме без никакви корекцийкиИндустриален подем в ЕС
България регистрира увеличение вече трети пореден месец
http://www.economy.bg/economy/view/1...len-podem-v-ES
А дано. И дано отлепим на някъде.![]()
няколко позитивни икономически новини се натрупаха последните дни - спад на безработица, редуцираме дефицита, растеж на индустриалното производство.. вярно, цифрите са малки, но кат цяло се забелязва някакво оживление..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Още си е в рамките на райнджа. Рано е да се каже че имаме тренд. Ако трябва да гледаме трезво на ситуацията.
GeorgiRR, след 4 години на стагнация дори и най-малките положителни данни са позитивни за нашата икономика.. отдавна бяхме забравили за подобни данни..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."