Точно на мен да ми обясняваш за търговия по котировки не е удачно, но няма да ти обяснявам защо.
А за да не следиш денощно графиките както се изразяваш пак опираме до тайминга.
Точно на мен да ми обясняваш за търговия по котировки не е удачно, но няма да ти обяснявам защо.
А за да не следиш денощно графиките както се изразяваш пак опираме до тайминга.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре, а тия 100 пипса на какво се равняват в % от акаунта? Понеже аз примерно съм изкарал снощи както го взехме за пример 36 пипса, което са почти 3,6%. С тази игра на фигури и това осредняване, не че няма да стане ама няма кпд цялата работа и малко ми звучи като система, която бих търгувал ако не мога да търгувам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не се блъскам, но и не смятам да ти доказвам нищо.Имам някакъв анализ търгувам и го засега дава.
За разлика от много пищети тук, мисля че за мен никой не може да каже, че лъжа за търговия и сделки, вчера към 40 пипса, днес ще видим.
П.С.а днес и ти и аз ще можем да кажем какво сме прибрали след като затворим позициите.
А днес дали ще затвориш 90 пипса или не пазара ще си каже думата.-.Тия хипотетичните мечти не са за реалисти като мен.
При акаунт 100 000 100 пипса са 0.1% от акаунта реализирана печалба.Добре, а тия 100 пипса на какво се равняват в % от акаунта? Понеже аз примерно съм изкарал снощи както го взехме за пример 36 пипса, което са почти 3,6%. С тази игра на фигури и това осредняване, не че няма да стане ама няма кпд цялата работа и малко ми звучи като система, която бих търгувал ако не мога да търгувам
----------
Не се блъскам, но и не смятам да ти доказвам нищо.Имам някакъв анализ търгувам и го засега дава.
За разлика от много пищети тук, мисля че за мен никой не може да каже, че лъжа за търговия и сделки, вчера към 40 пипса, днес ще видим.
П.С.а днес и ти и аз ще можем да кажем какво сме прибрали след като затворим позициите.
А днес дали ще затвориш 90 пипса или не пазара ще си каже думата.-.Тия хипотетичните мечти не са за реалисти като мен.
Аз съм сигурен за моите 90 пипса, ако не днес то утре или вдругиден, няма значение.
Ако падне обаче на 1.341 примерно ще си купя пак с лимит 1.349.
И ще излезе, сигурен съм.
rokobg,
само не мога да ти хвана идеята, защо обясняваш на форумните дрънкала
не ще да е за бонуса
а да ни накълвеш, предполагам ...навярно тъй ти става по-добре ...
след 20 години едва ли ще се вясна тъдява, каквото и да ми се е случило
Т.е. говорим за нищожен %, но прилична печалба заради големия акаунт. Вярно можеш на няколко валути да го правиш това, но не повече от 2-3 по бегли сметки за да си подсигуриш 6-7-8 фигури дроудаун в по-лош сценарии. И на фона на всичко това предпочитам нормална стратегия, която ще бъде може би не пъти, а десетки пъти по-печеливша дори с 0,1% риск.
И още нещо, обяснявам всичко това, не за да убеждавам че системата е печеливша,
или пък че търся някаква изгода, просто ми е интересно какви са реакциите.
И който мисли, че ще спечели с тази система, отсега да се отказва,
това не е гарантирано....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Психологическо проучване-------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН