Е ти сигурно си извадил 10 бона само от бонусарки,те тези марджин коли не се броят![]()
![]()
Е ти сигурно си извадил 10 бона само от бонусарки,те тези марджин коли не се броят![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От шест месеца търгувам по подобен начин, с няколко допилнителни критерии и съм на около 55% печалба. Преди това пробвах какви ли не стратегии и търгувах като по учебник със стопове и всичко как си трябва, но само буксувах на едно място. Мисля че това е истината-"пари при пари отиват". С мижав капитал не се получава.
Няма нужда да стоиш с години в губещи позиции, защото никой пазар не върви в една посока с години.
Най-доброто време за форекс търговия- миналата година!
Аааа е това е сега отговорОт шест месеца търгувам по подобен начин, с няколко допилнителни критерии и съм на около 55% печалба. Преди това пробвах какви ли не стратегии и търгувах като по учебник със стопове и всичко как си трябва, но само буксувах на едно място. Мисля че това е истината-"пари при пари отиват". С мижав капитал не се получава.
Няма нужда да стоиш с години в губещи позиции, защото никой пазар не върви в една посока с години.Може ли да покажеш как са позиционирани сделките на графиката
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ами ти не виждаш ли, че цената при йена е там където е била години преди това.Ако ти си почнала сега със сигурност има хора които са хванали цялото движение.Бая съм чела за хедж фондовете как търгуват, ама не съм чела някой да прави това.
Както и казваш трябва да ти издържи сметката, ок сметката ти издържа, но години цената се задържа под твоите покупки икакво правиш тогава.
Примерно купувал си паунд долар на цени над 1.60
http://charts.mql5.com/2/737/gbpusd-...da-markets.png
Или си пордавал йени независимо какво си си избралминалата година
http://charts.mql5.com/2/737/eurjpy-...da-markets.png
А прилагането при 10 двойки защо е, ако някъде се заглавиш все някъде да излезе, че то в един грид има сто пъти повече мисъл или със същия успех като маймунка ще си хвърлям ези-тура.
А за паунда само от рейнджа си се избил отдавна.
Както и при всички други двойки.
Заблудата при вас е, че позицийте стоят на загуба и не се връщат до първоначалната цена.
А никой не смята приходите от рейнджа през това време.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търгувам с много малки обеми но с повече позиции на 8 различни двойки, които често взаимно се хеджват.
Отварям позиции няколко пипса преди ключови нива на 4ч. графика. Нива от които преди това цената е тръгнала рязко и е направила продължително движение.
Ако тръгне срещу мен, добавям на всяко следващо подобно ниво.
При сериозна корекция, да речем 50%, вече съм като цяло на някаква печалба. Затварям всички позиции и почвам от начало.
Знам че е против всички правила, но засега работи добре.
Най-доброто време за форекс търговия- миналата година!
Като има що не ги прилагате, щото пак не са успешни нали?
То ако имаше успешна система нямаше да пишете цял ден глупости и да си губите времето в търсенето на успешна система...
----------
Като има що не ги прилагате?Ами дрънкате по постовете?"трябват средства и успешен ММ"
има много по-добри системи със средства и успешев ММ да се направят пари...особено с много средства ...
за мен тази система е направо смърт - да седя в губещииии позиции и да смятам и премятам
но всеки си е господар на акъла и парите - стига да ги има
Търгувай си така, но за мен това е, че не знаеш къде се намираш на графиката.
Извадено един детайл от статистиката, че цената винаг исе връща и дотам, а другите много важни фактори като време и управление на капитала например,защо е там тоя вход освен, че сме избрали едно място да почнем и на 100 пипа добавяме, та и един сериозен фундаменталист играещ си с лихвите изкарва постоянно и сигурно в сравнение с това.
Напротив, мисля че ти не знаеш.Защото във всеки един момент аз знам къде съм и дали ми е излязла позицията само по котировка,
дори няма нужда да следя цял ден и нощ графики.А знам че професионални трейдъри в много случаи търгуват само по котировки.
А каква доходност мислиш, че е възможна при тая търговия на фигури месечно? Нещо средно разбира се? Според мен доста малко ако искаш риска да ти бъде нормален.
Аз например съм купил на 1.3505 и сега ще направя 90 пипса на 1.3595, а ти новак още ще се блъскаш и ще се чудиш защо отива нагоре...
Отсега ти казвам че така ще стане.А позицията ми от 1.36 ще е нулева.