Ти и ти....уж си голям и разумен ЧилякНали това ти казвам. Щатите имат едни 17-18 билиона дълг. Явно не успяват да затегнат фиска с тоя комунизъм дето го тресе обамата и щат не щат ще се пробват да изнесат инфлацията. Затуй и останалия една идея по-разумен свят казва няма ви ползваме валута и да чистим инфлацията и ще си разплащаме директно.
Това е много лош фундаментален сигнал за долара в хоризонт 2-3 години.--------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Не го знам Дизелчето, но аз съм с нулев стоп на 1.35 и започвам да викам Давай Еврооооооо.
Онзи ден ми стана много тъпо. Прибирах се вечерта и гледам някаква тълпа пред един магазин. Загледах се, магазина е Мания, за дрехи втора употреба. Питах, хората що чакат, имало от някъв кръгъл час някакъв процент отстъпка и дебнат да нахлуят.
Такива неща съм виждал на петъка на разпродажбите в САЩ или на без ДДС деня в Германия, но за нови стоки или техника, а в БГ за дрехи втора употреба. Май нещата са вече много зле.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Мда, но дали са готови да кажем китайцитеНали това ти казвам. Щатите имат едни 17-18 билиона дълг. Явно не успяват да затегнат фиска с тоя комунизъм дето го тресе обамата и щат не щат ще се пробват да изнесат инфлацията. Затуй и останалия една идея по-разумен свят казва няма ви ползваме валута и да чистим инфлацията и ще си разплащаме директно.
Това е много лош фундаментален сигнал за долара в хоризонт 2-3 години.
да отпишат по голям процент от американския дълг,
ако долара спадне с повечко, ако вземат да го
прескачат като суровинна(всяка друга де) валута??????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фицка, не е от днес за утре това, но процесите текат, банките се основаха, капитализираха, постепенно започват да се самопренасочват потоците.
Появата на еврото обезцени долара в 50%, я си представи сега и един азиатско/бриксов суапов център.
Не е от днес за утре или другия месец, но това прави седмичните трендове.
Как сте агънца???
Не го знам Дизелчето, но аз съм с нулев стоп на 1.35 и започвам да викам Давай Еврооооооо.
Онзи ден ми стана много тъпо. Прибирах се вечерта и гледам някаква тълпа пред един магазин. Загледах се, магазина е Мания, за дрехи втора употреба. Питах, хората що чакат, имало от някъв кръгъл час някакъв процент отстъпка и дебнат да нахлуят.
Такива неща съм виждал на петъка на разпродажбите в САЩ или на без ДДС деня в Германия, но за нови стоки или техника, а в БГ за дрехи втора употреба. Май нещата са вече много зле.Мани, мани .....................
А инък китайчетата се опитват (и успяват) да извиват ръцете на Хамерика, щото са пълни с техни хартииС таз спогодба съм повече от убеден, че споразумение за бюджета ще има
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Абса ти не си в час. Това е от доста отдавна!!!Не го знам Дизелчето, но аз съм с нулев стоп на 1.35 и започвам да викам Давай Еврооооооо.
Такива неща съм виждал на петъка на разпродажбите в САЩ или на без ДДС деня в Германия, но за нови стоки или техника, а в БГ за дрехи втора употреба. Май нещата са вече много зле.
Таз търговия поне от 5-6 години расте по едни
около 40-50% годишно!!!! Бизнес е, но е трудно
сега човек да се включва, че,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те май имаха 1.7 трилиона онзи ден и без това са ги отписали и ги държат на 0 лихва. Ако загубят 20-30-50% няма да им е никаква болка, ако насреща седят разплащания през тяхна банка.
----------
Знаех, че ги има, но не предполагах за обемите. Това говори супер зле за хората, ако се блъскат за стоки втора употреба. Те не го правят от хубаво де, не са те виновни.
Как сте агънца???
Не е толкоз просто, че хамериканците са
наляли капитали в китай, а там хората
работят във фирми дето реално единственния
пазар е САЩ и т.н. Представи си затваряне на
тоз пазар за китайците ква трагедия ще е!!!!
Много взаимовръзки има.
Трудно е да се прецени всичко!!!!
кво и да си говорим, всички се готвят за оттърваване от долара дългосрочно, и то от много години не от днес, то е ясно предвид огромните дългове и никвато реална икономика че ше пропаднат като круша въпрос на време
еврото е сила, щом Еврозоната и Китай вече официално се договориха да не ползват долара в търговията между тях е още един пирон в САЩ
давай евроооооо 1.37000![]()
Аз прибрах на 3525 - 25 точки, ще се поогледам малко. ......................................
Как сте агънца???