1.3600............................................ ..........съпротивата.................. ...
има думата
късо за 1,3444............................................ ..................................стопа на1.3610![]()
1.3600............................................ ..........съпротивата.................. ...
има думата
късо за 1,3444............................................ ..................................стопа на1.3610![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
+1Фицка, не съм убеден. Българите, почти всички обожават шкембе чорба. Бащата като види сланина и очите му светватАз не ги понасям тези неща.
Тръгнали да ми хвалят вратни пържоли. Какво ми ги хвалят, като те са само жилиПържолата е от рибицата, контрафилето. Евентуално от бута. Но не и от врата.
-----------------------------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
МАЕСТРО Олег не си прав за пръжола от рибица,Фицка, не съм убеден. Българите, почти всички обожават шкембе чорба. Бащата като види сланина и очите му светватАз не ги понасям тези неща.
Тръгнали да ми хвалят вратни пържоли. Какво ми ги хвалят, като те са само жилиПържолата е от рибицата, контрафилето. Евентуално от бута. Но не и от врата.
А пъстървата е чудна риба
че е кои знай какво. Рибицата е суха и не е кои
знай какво по принцип!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
toranagasan (08-10-2013)
ПРОЦЕДИРАНЕТО:
-"ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата с нарастваща сила е в зоната
1,3577-1,3591 за атака на зоната 1,3629-1,3646"
alf (08-10-2013)
ДебютА на новиОт ВЪЛНОБРОЕЦ се оказа много успешен.Добро утро! Да видим...
НовиОт ВЪЛНОБРОЕЦ на Адмирал маркет друго разправя
Туй днес му е ДЕБЮТА
Как видно на более мелких тайм-фреймах, волна 5 (зеленая разметка), по всей видимости, уже завершена, и со вчерашнего дня началось 5-волновое снижение. Любой отскок в рамках восходящего канала должен сформировать 3-х волной ABC паттерн и достигнуть сопротивления около одного из уровней коррекции по Фибоначчи, как то 50%, 61.8%, 78.6%.
http://www.admiralmarkets.ru/elliot_...3#.UlN3UFOvjak
Добре, добре започва. Между впрочем на страницата на Адмирал Маркет има доста амбициозен дългосрочен анализ. Който се чувства изкушен, може да иде да види:
http://www.admiralmarkets.ru/elliot_...z#.UlQP9FOvjak
Направи си я сочна. Те много хора казват и, че заешкото било сухо и не им харесвало, но ако се приготви както трябва е разкошно
РЕДА, пълнен заек с кайма ми е любимоОсобено ако и каймата е заешка, така от някой хубав мазен 6-7кг заек
Заешко варено с зеленчуци също. Това е прелестно ястие![]()
С 2 къси съм.......щото има звяр за тепане![]()
Алчността е Втория смъртен грях след Лакомията!!!!!!