айде и от мен кучик
от здраве и мъдри мисли да не се отървеш
![]()
айде и от мен кучик
от здраве и мъдри мисли да не се отървеш
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Жив и здрав!![]()
------------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейтеее, добро утро на всички.. как спяхте? :п
Emil Enchev (09-10-2013), Nasko (09-10-2013)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
такам.... философия, празни приказки и душевния мир на традера не жегват никой да вземе участие....пък монолог е малко тъпо да се води.....явно вторачването е в търговията само....което си е като да имаш ферари....ма с газова уредба....
...зарад туй мислим да стартираме изследването на БЕЛЯЖКИТЕ ми тука....и по пример на Олег.....с картинка.....тук таме може се пуща картичка от графиката с автограф от ПАЗАРА........има и идея за изследване на една търговска система в реално време....ма все още незнам как точно да се реализира това....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Nasko (09-10-2013)
JaY_Z, айде да та поздравя за евентуалните ти начинания:
JaY_Z (09-10-2013)
Мара ве КучикТаз тема не е ли за "100 начина как да сменим памперса на дятету"
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН