Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z (07-01-2014)
Кучик идвай тука да си говорим, че Бачо се прай на ощипана мома
Ъъъъъъъъъъ....и да кажа : Тенкю пич
----------
Хммммм....закучи се на туй @3620 и май вероятноста за @37 днес става по-голямаПритеснява ме само че го държат под азиатския....време е да опита @3632 и @3649 евентуално
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
дълго ми седи на душа в момента.....ма ме изритаха на брейкивън от едно лонги.....и сеги само гледам.....ако щяха го изсипват мисля досега да са го направили.....
ПП Фицка тоз гледал ли си му търговията.....ползва много странно фиб разширението...
http://www.youtube.com/user/4xTradersLIVE?feature=watch
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Имаше @36188 входче за дълга.....а и кабела мислим ще тества @65 днес
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аз го хванах това входче, но като гледам още там си стои.....![]()
Що избяга ?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Are от тука ракетаЪП ЪП ЪП
![]()