Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (23-09-2013)
Oбъркал съм се, че става за месец![]()
Бидончето трябва да се напълни отново
Ма тоз път по твоята рецепта ще го правя, без претакването![]()
Тука гледам размисли и страсти са се заформили нещо....
Уф, имам една дълга и се чудя да я затворя ли? Да изчакам и утре да видя как ще се развие пазарЯ ли?
Какво ще кажете, момчета?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (23-09-2013)
Фафле слагаи стопове бре душичко!!!
Ако имаше предварително стоп сега
нямаше да имаш подобни душевни терзания!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Изчакай, изчакай![]()
-----------------------------------------------------------------------------
Виж измии чиниите по-добре, направи нещо за хапване![]()
Затопли леглото![]()
Мале, започнал съм да говоря кaто 40 годишен![]()
Зависи как искаш да ти изглежда корема. Ако искаш да се вижда това зад кожата, правиш НВД и упражнения. Ако искаш да ти е мекичко и да можеш да ръкопляскаш с него, ядеш повечко, особено преди лягане и то въглехидрати![]()
![]()