Хм!...Понеже - ще използвам темата за златото -забелязвам една тенденция в определени никове държа да припомня,че:Следният потребител изказва благодарност на SPART за полезния пост:
Nikky (Днес)
1) За бонуси тук не пиша - нямам прикачена сметка към малоумния инста-бъкет и не възнамерява да имам и за в бъдеще. Да споделя,че щом нямам сметка към ника,то т.нар бонуси изобщо не ми се начисляват.А ако някога (т.е никога...) прикача такава,то бонусите ще ми се начисляват от момента на прикачването без да ми се начисляват досегашните.
2) Ако някой смята,че от мен ще научи нещо работещо в трейдинга, е в дълбока заблуда! Тия които ме виртуално-познават през годините от фрий-зоната и инвестора са облагодетелствани знаейки,че написаното от мене е без практическа стойност...Ония които лично ме познават от посредством форумите също са наясно,че този рай води в ада!....
3) Не търсете от мен забавления,съчувствие или съвет относно трейдинга,защото закономерно рискувате да получите подигравки,ирония и сарказъм!
По скоро за ноу-хау може да се обърнете към никовете под които пише "централна банка"! Със сигурност в 99.9% от случаите ще попаднете на топ-идоти,а дали ще спечелите зависи изцяло от късмета и зодията Ви!
ПС: Специално за златото аз (без да се надценявам....) и Мамута ви изнесохме доста факти които подсказват посоката му в следващите минимум 5 години.По находчивите биха могли да интерпретират,въз основа на това, и движенията на основните валути спрямо долара.Разбира се това е пазар и изненади никога не бива да се изключват,като държа да припомня,че търговията и анализа са два противоположни занаята със съответна цена.
Пожелавам успех на всички!
Ако преценя за необходимо - ще се включа!![]()