В карайна сметка ще си поеме нагоре,както му е РЕДът ,ама беше голям рейндж и размотаване.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
абе незнам кога ще потегли нагоре отдавна го чакам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми то тия дни колко пъти потегли нагоре, после пак така надолу - за мен си е обикновен рейндж, особено добре го е наредило среброто - шести ден почти напълно равен рейндж. Накъде ще избие е друг въпрос, но няма да е днес според мен - следващия месец.
За мен си е повече за надолу.
Последна редакция от Eli2356 : 30-09-2013 на 18:24
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
поредния ден в който от 11 часа започва плавно обезценяване бръмммммммммммммммммммммм мммммммммммммм
п/п/ довечера дали ще видим шиш от 50 дойлера северна посока![]()
Последна редакция от mck : 01-10-2013 на 14:38
кво стана тука бре.. 1300 го подмина като малка гара....търся новината предизвикала това пропадане, но такава няма..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Boogeyman, Сега се прибирам и какво да видя златото се изсипало
Имах чакаща поръчка на 1310 която не само е активирана но ми и носи сериозна ЗАГУБА вече
Какво сте направили???