Svilen (14-09-2013)
требе ГПС да се сложи на метлата...
. , ., ., . , ., . .![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
твоите от какво са, какво си бъркала?
аз за да ми е пълен компорта бърках от смокини с лявата ръка
па моите днес се развихриха в кухнята, самоинициатива, палачинки да си направят, естествено, кухненската посуда вече е с минус един тиган
ама то си е тъй ... дигаш ръце и крака и казваш не мога, оправяйте се
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Здравейте....ухае тук на палачинки със сладко и аз веднага пристигам.
И аз да се похваля, успях да направя няколко бурканчета от смокини....
А иначе си купихме от диви ягоди, къпини боровинки като ходихме из Родопите....
Някой желаещ за кафенце?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
само да не ти прегорят тефлоновия тиган и да ти кажат,че трябва следващия път да се правят в истински тефлонов тиган
ще се изприщиш
миналата година правих сладко от 5 вида зрели смокини и от зелени смокини.
Тая година даже и не ми се правеше заради ръката, но метнах уока, сложих кило захар и чаша вода, гъст захарен сироп, смокините цели и леко надупчени. Подгряваш, изключваш, докато поемат. Помолих да ми ги напълнят в буркани, после досгъстих сиропа, залях, заварих за по сигурно... те така тая година, но пак си имам сладко с една ръка варено
тамън четох една рецепта, че било хубаво да се добави и 50мл порто на кило плод, ама ... то е грях порто да сипваш в сладкото
Фаф, мерси за поканата, от 13ч смуча тук едно ледено кафе и още не съм го изпила
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Кафето го жулнах в 16, но сега вечерях и ще лягам, че съм първа утрено с тези палачинки и сладка ще ми развалите съня
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз го правих така :
На три кг. смокини , засипах от вечерта с 3 кг. захар оставих да престоят една нощ, след това сварих. Оставих да изстине и вечерта пак повторих още малко варенето, докато се получи необходимата гъстота ( така ме посъветва бабата от която ги купих). И наистина се получи превъзходно!
Абе всичко си има чалъм!
Кльомбе и аз така дълго си пия кафетата.....
от динени кори някой/я правил ли е сладко
кът бях малък баба ми беше направила веднъж - много добре беше
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.