важно е уитхдрауалите да са редовни и доволни
другото - бошлаФ работа![]()
важно е уитхдрауалите да са редовни и доволни
другото - бошлаФ работа![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Не съм те разбрал значи. Разбрах, че редовно ти се случват по толкова поредни.
Едва ли Дан Зангер е търгувал с 1-2процента, както и Лари Уилямс.
За какво ми е да имам 100к в акаунта ид а търгувам с 1-2%, като същото се получава при 30К и 5% риск ? С тази разлика, че за същият профит е нужен три пъти по-малко капитал. То всъщност....трябва да видя в ексела на графика какво се получава.
Ако не може да стане за по-кратък период с по-голям риск, който риск дори не е мног по-голям, то е още по-малко вероятно да стане с по-малкият.
Трябва да измисля как да махна от теорията youtube, излизанията навън и липсата на гледане на екрана. Ако оправя теорията, практиката ще се уреди. Но още теорията ми куцаПоне си открих грешката и мисля до края на година трябва да съм изчистил този проблем. Че на мен обикновено и елементарнтие неща ми отнемат в пъти повече време от нормалното.
за процентите е важно депозираното при брокера каква част от всичкото налично представлява
щот ако имаш 100 000 при брокера и 10 000 у банката е едно... а ако са 10 000 000 у банката е съвсем друго![]()
А за какво ти е да имаш каско като с 99% шанс няма да ти откраднат колата?
Аз вижам доста голяма логика в това да може, иначе защо с харестването на опита и уменията риска да пада, а в началото да е най-голям? Понеже са малки акаунтите да е голям риска?
Това не са сериозни извинения като си говорим за сериозни парирябва да измисля как да махна от теорията youtube, излизанията навън и липсата на гледане на екрана. Ако оправя теорията, практиката ще се уреди. Но още теорията ми куца Поне си открих грешката и мисля до края на година трябва да съм изчистил този проблем. Че на мен обикновено и елементарнтие неща ми отнемат в пъти повече време от нормалното.Дори с пропуски с този риск и такава успяваемост се получават страшни неща като възвращаемост.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
що не пишете отделните отговори у отделни коментари![]()
барем и бонуКса да ви върви![]()
![]()
Това няма общо с примера, но ако има го потвърждава
Щото сме мазохисти или не можем да си следваме мисълта през коментарите![]()
аз на Олег и Сто-то приказвах
щот те съвсем се увлякоха![]()
Зависи каква е колата. На някоя 15-20годишна кошница за 5к, няма нужда от каско.
Ако е някоя S65, дори на 10години, каското е задължителноТо е почти сигурно, че ще й се случи авария, ако няма каско
![]()