една от стъпките докът правиш големите пари е да осъзнаеш колко неадекватно е да ги сложиш на депозит
![]()
една от стъпките докът правиш големите пари е да осъзнаеш колко неадекватно е да ги сложиш на депозит
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Ей с това съм мноого съгласен, да ги сложа на депозит е малко като да седят в бурканиНо човек трябва да има И депозит.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нема кой да ти пази парите по-добре от тебе самия... особено кът си ги изкарал сам
на когото и да ги дадеш основната му цел е да вземе колко може повече от тях... без значение за тебе колко ще останат![]()
Ако намесваш субективност във взимането на решения, няма как да стане.Е то е ясно, 3 стопа поред са шансовет, почвам с 10% и утроявам акаунта за месеца, супер просто нали?
А ти как имаш пълната увереност, че няма да изперкаш в даден момент когато видиш големите цифри? И след като е пределно ясно, че още не си пробвал няма как да знаеш със сигурност. Оттам дори да има 1% шанс да се издъниш по тая причина пак е много.
Мислиш ли че това е бизнес където да правиш бързи удари би било най-печелившата стратегия във времето?
Когато нещата са строго механични, не виждам проблем.
Има ПМО, вероятността за успех е много по-голяма от тази за провал.
И не съм казвал, че не съм пробвал. Това го разработвам от 3 години някъде, но става бавно. преди имаше прекалено много неща които не ми бяха ясни как да направя и постоянно търсех отговори. Сега вече не е такаЗатова и съм уверен, че ще го направя
![]()
В живота какво и в трейдинга няма 100%-тови неща, най-доброто, което можем да направим е да се стремим към по-сигурното доколкото можем и другото е късмет.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то сигурно има 100 процентови неща, ама ние не ги знаем
то не е и наша работа това де...
И аз съм твърдо уверен, че с моя минималистичен на първо четене подход ще успея. Желая ти искрено успех и по твоя начин, шансовете са да се получи наистина, а пък с времето ще видим това ли е наистина начина или моя вариант, е по-сигурнияСлед 3-4 акаунта и дай боже тегления ще знаеш за себе си какво трябва да направиш.
Аз много обичам да започвам мисленето от изходната гледна точка, че топлата вода отдавна е открита, ако правя нещо различно трябва наистина да съм сигурен какво правя.
----------
Значи нямаКато бях по-малък не въпроемах колко лесно се мени живота и собствия мироглед, някои неща ги приемах за 100-% според собствените си разбирания
![]()
тука не става въпрос само за топла вода... по-скоро за джакузита и парни бани с топла вода
![]()
И двата начина са си верни![]()
За мен лично е от значение да се осъществи. А дали е по-сигурно или не, е отделен въпрос и е от второстепенно значение. Победата си е победа, провала си е провал. Как е стигнато до победата....са подробности.
Разбира се. Аз не правя нещо което вече да не е правено, проблема е, че не знаех как да го направя. Знаех, че може, виждах причини да може, но ми убягваха нещата които създават тези причини.
Така си е - трябва си време=опит и желание - тогава всичко е възможно![]()