Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z (21-08-2013)
Тоя твоя приятел оплаква ли се от кризатаили при него няма такива неща
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
къ трака смело удължавате...............???????????????
то лавата залива всичко........................вии за катерене сте се наточили...................
хвалъ за смелоста.................................. ............................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
то хубаво ще удължаваш ама после да не стане Хот кУтюр и некой да те гледа накриво като оназ мадам отгорната снимка?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Ми ти па закво не изтри смимката от цитата ми пак я премести на последната страница - тъкмо викам нема да я гледам таз обилна дама![]()
И тя пак лъсна![]()
15 точки риск не е много. Ако излезе вълновото сценарийче ще даде между 80 и 100 с 0ев стоп много скоро. Даже се изкушавам да шибна още 1-2 позиции, че нещо ми се дотъргува.
Ти накъде си?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
те сега ще ти кача една обилна дама
чакай да се пресегна на другия компютър и ще ти стъжня живота
само да се сетя еротиката в коя папка подпапка съм я навряла
----------
включила съм автопилота
с отложени чакащи - бай и сел
щото сега ще търся на КИНО пищна и сочна мадама
иначе имам две дълги![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Оплаква се през лятото, щото персонала бяга по морето
Иначе пак се оплаква, но не е за оплакване, по-скоро му е лош мениджър. Пък и то не е лесно - прости служителки, прости охранители, алкохоли, наркотици, простотии всякакви. Рентабилността му е последния проблем, искам да кажа.