Мммм, чудесно. Не успях 2, но мушнах още една на 83863. Вече е на 3391, стоп на 3385, да няма рискове и затягам колана на ракетата.
Мммм, чудесно. Не успях 2, но мушнах още една на 83863. Вече е на 3391, стоп на 3385, да няма рискове и затягам колана на ракетата.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
НИДЬЕЕЕЕЕЕЕЙйииииииииииии и, молятсааааааааате сега ще ти кача една обилна дама
чакай да се пресегна на другия компютър и ще ти стъжня живота
само да се сетя еротиката в коя папка подпапка съм я навряла
----------
включила съм автопилота
с отложени чакащи - бай и сел
щото сега ще търся на КИНО пищна и сочна мадама
иначе имам две дълги
На работа съъъъъъм, ше надникне някой - утиде ми ренометоооооооо
на РАЗБИРАЧ)
)))))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако вълната е правилна, имаме завършена 5-ца по 1м надолу, която е последна част от движение. Ако не е правилна имаме начало на движение надолу. Няма смисъл да давам стоп при положение, че даде откат.
А и обикновенно тези 5-и, които са част от АБЦ или от Ц-то на неправилна корекция тръгват много палаво, за да заблудят, че сме в тренд.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Аз се съгласих със предпоставките за дълга. Просто покачане, корекция, покачване и тогава нулев стоп ми се вижда по-разумно. Аз си мислех да удължа дъното също, но предпочетох да изчакам и ще се вкл. по-късно.Ако вълната е правилна, имаме завършена 5-ца по 1м надолу, която е последна част от движение. Ако не е правилна имаме начало на движение надолу. Няма смисъл да давам стоп при положение, че даде откат.
А и обикновенно тези 5-и, които са част от АБЦ или от Ц-то на неправилна корекция тръгват много палаво, за да заблудят, че сме в тренд.
ууууууууууууф,пристисних съ,че не мога да ги открия
ама ей ги на... в тоя са
а така, сега поздрав от баби за вси момци
пп... КИНО, то ше ти отиде авторитета,кат разберат хората йощ за онуй виски дето го изпи,щото било развалено
http://prikachi.com/images/792/6469792B.jpg
http://prikachi.com/images/801/6469801n.jpg
Последна редакция от ~@~ : 21-08-2013 на 14:41
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ЦАПАТЕ НАЙ-ДОБРАТА ТЕМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!![]()
Споко, Ред, някой понеже по другите не ги отразяват, тук като се знае , че е посещавано и искат си покажат, ама то не се знае какво, току виж се оцапали.