РЕДОВОТО зарад тебе и МАЕСТРОТО станах днес сабалям преди изгрев слънце да смятам....едно благодаря нема....крайно съм разочарован....![]()
РЕДОВОТО зарад тебе и МАЕСТРОТО станах днес сабалям преди изгрев слънце да смятам....едно благодаря нема....крайно съм разочарован....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
А чисто времево как го виждаш???Вчера вече започнаха да мятат прах в очите, че ще има стимули още дълго, а аз съм сигура, че края е много скоро. Вече се излиза от индексите, а пък аз влезнах къс ДАКС, още онзи ден като писах тука.
Еврака за мене е яко на юг, но може да си събират стопове нагоре още малко. Практически вчера е адски нисък обема по официалните борси, но виж какво движение направиха.
Аз ще търся изграждане на нови къси, на тест на връх от нощеска.
Ние тука коментираме Меркел това, Меркел онова,
обаче аз поне не съм много наясно дали ония
"американците" е искат и дали нема да и спетнат
некъф борсов или валутен комплот????
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Абса млатят ли се веке и по коя телевизия го зяпаш????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg, Аз мисля че Марджин кола те следва
Трябва да се пазиш момченце ..............................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
REDA (16-08-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Както казах, аз съм достатъчно умен и няма как да ми се случи такова нещоВиж при теб ситуацията не е благоприятна така, че внимавай
----------
РЕДА, ако днес Фицката познае, ще ти се прецакат отново очаквания и точката ще ти е само заради многото нива които си изредил![]()
Разделиха ги деба, едните отгоре на НС, другите отдолу.А чисто времево как го виждаш???
Ние тука коментираме Меркел това, Меркел онова,
обаче аз поне не съм много наясно дали ония
"американците" е искат и дали нема да и спетнат
некъф борсов или валутен комплот????
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Абса млатят ли се веке и по коя телевизия го зяпаш????
10 Year 2.5000 97-20¼ 2.77% +26 за последния месец.
75% от американските покупки бяха в бондове. Тук пазара вече си знае, че вливанията спират и бондовия пазар тръгна нагоре като процент. А този пазар е огромен и ще всмуче много средства. Тепърва ще гледаме поток на средства към долара и излизане от индекси.
Аз съм вече яко къс на ДАКС, мисля, че сме на връх по дневна графика.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (16-08-2013)
Бомбе не Я оКУРаджавай БАБА МЕЦАDobro утро!
Първо да честитя на Мецан НЕВЕРОЯТНАТА контра от вчера!Мецане, повече никога няма да ти правя забележка за контренето, защото очевидно владееш силата.
Процедирането днес:
Еврото остана въввъзх. тренд на 4ч. Освен това прекъсна низходящия на часова. Съответно сме в ъптренд на всички важни фреймове. Днес ще търся само дълги, като в най-лошия случай ще направим акумолационен рейндж.
ъп ъп ъп ъп
щото таз търговия си беше грешна и
всичко се размина на голям късмет!!!![]()
МАЕСТРО Олег що отново бря????
От доста дни съм направо безпогрешен в посоката.
Даже вчера ПРАСЬО говорише за нагоре, но РЕДА
влезна още от предПРОЦЕДУРАТА времево и реално
го ИЗДОИ курсо почти до дъното. Що да е грешно а!!!![]()
На теб ти е лесно, гледам и ти си намазал покрай новия тунинг