Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Затова ли от над 20човека в първи курс, до края на 4-ти останаха едвам 6не са гении ве. нормални хора. иначе кой гений ще учи в ТУ Пловдив. и те разправяха че първи курс било зор ама само глупости. 3ти и 4ти курс и работеха и учеха и всичко си беше наред.
и никой не те пита с колко си завършил университета а дали си го завършил. и 3ка да имаш все тая.
а да и 98% от хората дето влизат завършват в България.
На запад този процент не стига над 60%..
после ми разправяй че тука било трудно да се завършиБах аз тея 98%
![]()
Е как няма да ги слушам като те са 98% от учащитеОстаналите 2% са някакви гениичета, които не стават въобще за сравнение
Имах познат който записа в ТУ пловдив и от гимназията както имаше само 6-ци, в ТУ-то вика взех да се радвам и на 4-ка![]()
Това първите една две години, после сигурно е свикнал и си е вдигнал успеха
Виж ги тия
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ти гледаш няква специалност като физика или химия която има 20 човека.
гледай специалнсот икономика която от 200 влезли 1ви курс 250 завършват 4ти. щото 50 се преместили от други специалности.
от моя курс където учих математика всички завършиха. от 40 човека да са завършили 39 и 1 преместен.
а специалността е трудна. това може ли да бъде образование.
не завършват тея дето им писва и не им се учи. иначе ако ходиш на изпити все ще ги вземеш. те на 2рия 3тия път ти ги дават вече щото им писва от теб.
сега не казвам да идеш и да не си чел нещо но уж на хипер труден изпит съм бил свидетел как една овца отива за 5ти път вече и оня я пита кажи ми един въпрос който знаеш.
и тя идиота не знае. и той вика , кажи ми ти въпрос , който искаш и отговори и ще ти пиша 3. и тя идиота не знае нищо.
такива няма да минат да. макар че имахме един такъв дето минаваше като преписваше постоянно.
Да ве знам ги, вместо като тинейджър да се скъсва от купони и момичета, той ми преподавал в университет. Сбъркана работа
----------
На изпита по математика имаше хора които ходеха по 7пъти и не им го даваше, ако не си решат задачите. Нямал съм преподаватели които да даряват оценки, с изключение на един, на който явно не му се занимаваше и директно каза, който е съгласен на 3 да си даде книжката, останалите да сядат и да пишат.ти гледаш няква специалност като физика или химия която има 20 човека.
гледай специалнсот икономика която от 200 влезли 1ви курс 250 завършват 4ти. щото 50 се преместили от други специалности.
от моя курс където учих математика всички завършиха. от 40 човека да са завършили 39 и 1 преместен.
а специалността е трудна. това може ли да бъде образование.
не завършват тея дето им писва и не им се учи. иначе ако ходиш на изпити все ще ги вземеш. те на 2рия 3тия път ти ги дават вече щото им писва от теб.
сега не казвам да идеш и да не си чел нещо но уж на хипер труден изпит съм бил свидетел как една овца отива за 5ти път вече и оня я пита кажи ми един въпрос който знаеш.
и тя идиота не знае. и той вика , кажи ми ти въпрос , който искаш и отговори и ще ти пиша 3. и тя идиота не знае нищо.
такива няма да минат да. макар че имахме един такъв дето минаваше като преписваше постоянно.
Та от тез икономическите не ги знам, но там където бях аз или знаеш или те късат. Нямаше подаряване.
То тук дипломи се взимат по всевъзможни начини ,
дори и срещу заплащане .........................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
А бе аз защо не познавам такиваНаскоро една приятелка кандидатства в МУ-то, но не взе изпитите и започна да коментира, че било нагласено. Което са пълни глупости.
Аааа сега се сетих, една друга на държавният в УНСС отиде със слушалка и преписваше![]()
Но е една, не са всичките.
Може ли превод кое е МУ...........................................