Да ,може би ,съм видял твоя индикатор на някоя твоя графика качена във форума .Ако може пусни линк ,че да го изтегля.Предварително благодаря.
compos sui
това е индикатора , казва се инфобар, аз съм доволен от него, дава добри насоки, особено ADX
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ratetouilli (02-04-2012)
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Вчера си поиграх с индикаторите и успях да разработя стратегия която, доколкото огледах стари графики може да се приложи успешно на М5 при Е/$.
СТРАТЕГИЯТА ПРЕДСТОИ ДА СЕ ТЕСТВА ЗАТОВА ПРИЛАГАНЕТО Й Е САМО НА ВАША ОТГОВОРНОСТ.
През тази седмица предстои да пробвам дали реално работи.
Индикаторите са:
Parabolic SAR:
Стъпка:0.07 Максимум:0.2
RSI: 10
Stochastic: 5,3,3
CCI: 15
Вход за дълга:
Свеща е бича, SAR е под свещта, RSI минава или вече е над 50, Stochastic - бързата е над бавната. Излизаме когато CCI премине отгоре-надолу нивото от 100 или 0 или видим свещ индикираща за обръщане на тренда.
Вход за къса:
Свеща е меча, SAR е над свещта, RSI минава или вече е под 50, Stochastic - бързата е под бавната. Излизаме когато CCI премине отдолу-нагоре нивото от -100 или 0 или видим свещ индикираща за обръщане на тренда.
Стоп: 5 пипса или 1 пипс над high на предходната свещ.
Изхода не е много добър, ще видя да променя нещо, не съм гледал по другите графики дали работи, целта тука е от 2-10 пипса.
Ако някой има идеи за подобряване да казва.![]()
Последна редакция от drago : 02-04-2012 на 11:27
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами то има и по нова версия на този експерт и тя е Советник Auto Profit Diler v5.1 може да погледнеш и него за всеки случай намира се на http://forex-traderr.ru/sovetniki/15...fit-diler.html
daniwin, трябва ли да се регистрирам в този линк, че да видя за какво става въпрос. По принцип избягвам регистрации на всякъде.
Дани , според мен пък тоя експерт Советник Auto Profit Diler v5.1 е БАМЯ...дори няма възможност за настройки ..
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Вие хептен ме отчаяхте. Чудя се дали да пусна пак скалпера. Но не ми се играена хазарт!