Индексите:
Японските са около текущи и гледат силно надоле.
ДАУ са около текущи и гледат надоле.
ДАКС е малко огоре и гледа надоле!!!
РЕДА смята, че сме близо до финалните нива
горе на РЕЙДЖОВИЦАТА дето върви от повече
от година. За справка седмична графика!!!!
РЕДА счита, че днес можем още малко нагоре
да идем, но всичко зависи от немските данни
дето излизат в 9:00 часа. Те ще дадът посоката!!!!!
Горе ЖЕЛЕЗНАТА съпротива е в зона 1,3349-1,3357
при пробив на РЕДА му излиза некво 1,3373 цел,
като има възможност за нещо около 1,3400.
Oтдоле на РЕДА не му е ясно кое е СВИРЕПАТА подкрепа,
че има една зона около ЛЕГЕНДАРНОТО 1,33333333333
и друга вероятно по-здрава зона 1,3293-1,3303
при пробив на която има вероятност за нещо около
вчерашното дъно 1,3265 с възможност за яко
РАЗКЕКЕРЧВАНЕ до около 1,3190 нейде.
Това е.
И завършека:
Перфектно по сценарий. Числата на КУЧИК също бяха изключително точни днес![]()
Какво мислите за еврака така по-средносрочно?
Аз съм с идея за 1.20 като започне свиването на стимулите в САЩ. Лошото е, че това може да започне и след 3 месеца, може и утре.
Гледам го днес, по разни алтернативни методики. Застанало е или за як пробив нагоре с цел 1.37+ или за край на ъп-а и започване на слизане.
По мои сметки, но без да съм прецезирал още, индексите трябва да са на връх вече и да са потеглили за големи слизания.
Големият драйвър ще са американските 10 годишни дцк-та.
Посоката ще е следната, свиване на паричната маса в САЩ, това разбира се, след като са убедени, че са вкарали икономиката в ръст поне за 2-3 поредни тримесечия, после покачване на лихвите леко, до 2.9-3% (10 год дцк), яко излизане от всякакви индекси по света и връщане на парици в САЩ, търсене на долари и спад на всичко.
Няма да е от раз, но както сме забелязали, спекулантите са най-умните на пазара и само да подушат и ще видим яки трендове.
Долар/йена цел 110+
Евро/долар 1.24 -
10 годишен американски бонд 2.9+
ДАКС 7100 -
Дау 12900 -
Нафтата, трайно около 90
Много радикално звучи, но е време и света да си поеме глътка въздух, стига сме носили американците на гръб. Те от своя страна ще се превърнат в износител на газ и петрол (малък процент) и ще започнат да решават вътрешни проблеми. Връщане на циклите в икономиката. Трайно образователно и здравно решаване на проблемите, които са надвиснали над тях.
Китай ми е голямата въпросителна. Там е нужен ръст от 7% годишно за да няма бунтове и да крепят селското население, постепенно да го превръщат в градско. Да ама, тоя ръст е свързан с ръст на консумацията по цял свят, а света започва да брани собственото си производство. Юана е в борд с долара, това носи позитиви на щатите, но колкото повече го отвързват, толкова по-малко ползи за САЩ.
Лично за мен големия жокер ще са генните технологии и модификации. Най-подходящото законодателство отново е в САЩ, та в комбинация с шистите си мисля, че нещата там ще вървят все нагоре там, след кратка корекция при намаляването на стимулите сега.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Бомбе как мислиш при тая бича дивергенция на 4Н този пробив дали не беше фалшив сигнал за обръщане на тренда?
.................................................. ............................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
alf (09-08-2013)
Сега ако отвориш минутната на е/йенаКакво мислите за еврака така по-средносрочно?
Аз съм с идея за 1.20 като започне свиването на стимулите в САЩ. Лошото е, че това може да започне и след 3 месеца, може и утре.
Гледам го днес, по разни алтернативни методики. Застанало е или за як пробив нагоре с цел 1.37+ или за край на ъп-а и започване на слизане.
По мои сметки, но без да съм прецезирал още, индексите трябва да са на връх вече и да са потеглили за големи слизания.
Големият драйвър ще са американските 10 годишни дцк-та.
Посоката ще е следната, свиване на паричната маса в САЩ, това разбира се, след като са убедени, че са вкарали икономиката в ръст поне за 2-3 поредни тримесечия, после покачване на лихвите леко, до 2.9-3% (10 год дцк), яко излизане от всякакви индекси по света и връщане на парици в САЩ, търсене на долари и спад на всичко.
Няма да е от раз, но както сме забелязали, спекулантите са най-умните на пазара и само да подушат и ще видим яки трендове.
Долар/йена цел 110+
Евро/долар 1.24 -
10 годишен американски бонд 2.9+
ДАКС 7100 -
Дау 12900 -
Нафтата, трайно около 90
Много радикално звучи, но е време и света да си поеме глътка въздух, стига сме носили американците на гръб. Те от своя страна ще се превърнат в износител на газ и петрол (малък процент) и ще започнат да решават вътрешни проблеми. Връщане на циклите в икономиката. Трайно образователно и здравно решаване на проблемите, които са надвиснали над тях.
Китай ми е голямата въпросителна. Там е нужен ръст от 7% годишно за да няма бунтове и да крепят селското население, постепенно да го превръщат в градско. Да ама, тоя ръст е свързан с ръст на консумацията по цял свят, а света започва да брани собственото си производство. Юана е в борд с долара, това носи позитиви на щатите, но колкото повече го отвързват, толкова по-малко ползи за САЩ.
Лично за мен големия жокер ще са генните технологии и модификации. Най-подходящото законодателство отново е в САЩ, та в комбинация с шистите си мисля, че нещата там ще вървят все нагоре там, след кратка корекция при намаляването на стимулите сега.
ще видиш какво ще се случи на дневна на е/долар
с вероятност 90% , снимай си ги и двете![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Първо поевтиняване на долара и едва след това поскъпване при махане на стимулите ,лично аз го очаквам от октомври
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДубрутрЯ дубрутковци,
Така като гледам на дневна си е трендче нагоре, въпреки че при формирането му на м5/м15 е тегаво....така че късите ги забравям, докато не видя на дневна голяма червена свещ.
Нагоре следващата цел е 1,3416, но слагам и още 10 пипса поне за обиране на стопове, така че зона на съпротива вземам 1,3410/30, след нея иде някаква цел 1,3478
Подкрепа :
1,3360/70 зоната...при пробив на на 1,3350 целта на мечоците ще са плюсовите стопове около и малко под 1,3320
На седмична пробихме с лекота доджито, така че пердашим нагоре...нищо чудно ДАЖЕ движението на горе да почне да се засилва, вследствие на гърмежите на стопове
Успех на Ж.
П.С. Уцелих темата налЕ ?![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Spekulanta (09-08-2013), REDA (09-08-2013), alf (09-08-2013)
Добрю ютрю)
http://www.youtube.com/watch?v=4mE2aIUnevI
Бе таз БАБА МЕЦА май затваря неква ПИТИЕПРОДАВНИЦА,
че все по едно и също време списателствува тука!!!
4:29))))))))))))))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
dobro utro
аи пак към
ЛЕГЕНДАРНОТО.......................... ........................СЕГА!!!!!
КЪСИТЕ НАМАЖЕТЕ.......................СКИТЕ. ...................................
----------
~@~,
БРАВО УЦЕЛИ ЛИМИТЯ..............НА ИЕНАТА.............МОИТО 80 НЕ ГО СТИГНА ЗА 10 ПИПА НО ЯЗЕ ПРИТВОРИХ..........ДОВОЛНО........+ 150
Последна редакция от alf : 09-08-2013 на 06:58
REDA (09-08-2013)
Alfи на РЕДА предПРОЦЕДУРНОТО му пак излиза нагоре !!!![]()