"И понеже в петък ивацеда ни оплю едно хубаво..."
Ако обичаш, Бабо Мецо, посочи ми къде съм ви оплювала. Ти въобще имаш ли идея какво е да оплюеш някого?![]()
Ако толкова не можеш да понесеш да се спомене, че прогнозата не е била успешна, то въобще защо се захващаш да процедираш.
Тук все пак хората влизат, за да чуят мнението на по-знаещите и по-можещите от тях.
Иначе благодаря за поканата, вълни никога повече втози форум. Не само мои, но и на професионалисти, както си забелязал. Хората ( и не само тук) не приемат коментари това, което не разбират и не желаят да се опитат да разберат. Аз поне се опитвам - понякога с повече успех, понякога с по-малко, а понякога съвсем безуспешно. НО се опитвам. Не го игнорирам. И освен това много пъти съм казвала, че вълните не дават нивото на вход, а само прогнозират общата тенденция на движение на цената. Което не винаги e еднозначно в корекция, корекционните вълни са много видове и никой не може да предвиди само с един сценарий как точно ще се развие корекцията. Това е една азбучна истина за тези, които имат интерес към вълновата теория и абсолютно непонятно за онези, които я игнорират. Мoже само да се предполага. Затова и не се натискам да пускам тук вълнови анализи.![]()
----------
Благодаря ти за ПОКАНАТА, РЕДА.
Сам знаеш, че когато имам какво да кажа, аз и без покана го казвам. Когато нямам, не се натискам, както вече споменах. Никога не съм имала претенции да доказвам всеки ден колко съм добра.![]()