Няколко пъти съм взимал, обаче не ми харесват особено. Доста изкуствен вкус имат.Има едни готови, само трябва да ге изпечеш, стават горе долу
http://www.bella.bg/bg/brands/Bella/classic_pie.htm
фицката (05-08-2013)
Пробвах ги тези ..... не ми харесаха![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Нормално да не ви харесват, полуфабрикат са, а Олег или трябва да надвие мързела, или да се задоволи с това![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (05-08-2013)
Олег, ей ти малко рецепти,
http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B...BE%D1%80%D0%B8
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (05-08-2013)
Харесвам тая гледна точкана прасковката ....
Ку има повече броите ме и мене ... и меден вкус да има
Мед казах - РЕДА няма ли да отваря неска![]()
Олег, ако има баничарница до вас, поръчай им да ти направят и на следмащия ден си я вземи!.......Но май пак няма да е като домашните?
Другия вариант да помолиш някоя девойка да ти спретне една...