Of 953,000 Jobs Created In 2013, 77%, Or 731,000 Are Part-Time
и после що безработицата падала![]()
![]()
![]()
Of 953,000 Jobs Created In 2013, 77%, Or 731,000 Are Part-Time
и после що безработицата падала![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (02-08-2013)
Бе ти ако си против тренда, може и 2 години, че и повече да си дремеш. А ако си по тренда, защо пък да затваряш на минус като има-няма след няколко часове/дни, в най-лошия случай седмици ще затвориш на +. Аз много пъти разчитам на това, че съм по тренда и даже да съм сгафила с отварянето от кофти место като съм по тренда няма проблем в края на краищата, само малко повече чакане пада, а междувременно не пречи и добавки да се правят. Малко кофти може да звучи за перфекцоинистите, но е важно да се разгадае тренда/бъдещото движение. Грешки винаги са възможни разбира се, но поне да са редки и да не струват много.Точно така - не можеш с 0.01.......Тия ваште в инстата са някви хептен-архи-сбабичосани
,понеже 0.01 лота са всъщност 0.001 по форекс-"обемите" ....Нещо което ми се струва супер тъпо,но пък дава кураж да влачиш губещи позиции с месеци.а тва пък от своя страна допълнително развращава чувството за непогрешимост - абе оня път дрямах полвин година на минус и накрая затворих на + , ся що да не пробвам пак .....
.......
ПС: Сега чета хищничето кво е писало за инстата,тъй че за тях може и да бъркам щото не съм ги пробвал дори и на демо.....
Те и при Инстата не са малки обемите на златото в сравнение с валутите, но това че са 10 пъти по-малки при Инстата от стандартните ти дава избор - ако искаш си отваряй и по-големи обеми.
А обърни внимание какво казва Predator - може пък на Бенча 1 лот да е различен. На теб колко маржин ти блокира на Бенча да речем като отвориш минимален обем злато, имаш ли идея?
----------
Та това си е най-стандартния лост 1:100, нито много, нито малко...Маржин кола е много по-вероятен при 1:200, 1:500 и пр. уж направени за улеснение лостове.
Последна редакция от Eli2356 : 02-08-2013 на 23:49
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
...Имам, да кажем.....
=> 15 долара за 1 унция....И това е разговора ни от одеве дето ти казах,че и 200 и 2000 долара да стане курса,лоста им е фиксиран за да блокира тия 15 долара или 150, за 10 унции ...И ти каза,че на инстата марджина бил според текущата пазарна цена,демек 1300 и нещо си колкото е в момента
![]()
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Очаквам Златото от понеделник да започне да гради Къси
И да имаме ново дъно до 10-15 дена ,,,,,,,,,,,,,,,,,
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
MoneyMaker (03-08-2013)
На мойто демо си влязох преди новините, а си прав че по време на новините нямаше влизане, ако не си имал чакащи, а Бенча незнам колко е качествен бъкет, ама като него и Делтата не съм попадала на брокер така да разширяват.Да ве да, за дългите ей туй [img]http://mysmiles.ru/****-1.gif[/img]......oсвен ако не са демо......А ся си отвори едноминутна графика на златото,виж бара в 8:30 EST (15:30 BG) и ми кажи отде и на колко са влезли дългите .....Спреда беше над 100-200 пипса при Бенча дето минава за един от качествените бъкети (при евро/долар бе 15-20.....
....).....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Искаш да кажеш, че блокирания маржин ти е фиксиран, лоста виниги си е фиксиран както си си го избрал. Много странно......Имам, да кажем.....
=> 15 долара за 1 унция....И това е разговора ни от одеве дето ти казах,че и 200 и 2000 долара да стане курса,лоста им е фиксиран за да блокира тия 15 долара или 150, за 10 унции ...И ти каза,че на инстата марджина бил според текущата пазарна цена,демек 1300 и нещо си колкото е в момента
![]()
----------
Ето един пример за добър спред по време на новини.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, Твоите възгледи какви са от
Понеделник относно Жълтия Метал?
++++++++++++++++++++++++++
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Снощи написах около 5 поста за възгледите ми за понеделник и след това, първият от които беше в отговор на твой въпрос. Хайде сега да не ги преповтарям, че съм в почивно уикендно настроение най-малкото.
Повече за надолу очаквам, но са възможни и изненади.
Последна редакция от Eli2356 : 03-08-2013 на 18:15
Spekulanta (03-08-2013), MoneyMaker (03-08-2013)
BUY STOP 1321.20
TP 1329.81
SL 1310.50
SELL STOP 1310.50
TP 1302.10
SL 1321.20