За момента съм къс при Златото от 1320 с таргет 1309.63
и отложен BUY от 1331.56 с таргет 1341.86
За момента съм къс при Златото от 1320 с таргет 1309.63
и отложен BUY от 1331.56 с таргет 1341.86
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Стопа трябва да е около 1322.79, но понеже напоследък ми ги взима търгувам успешно без стопове... Естествено ако мине тази цена ще затворя
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (01-08-2013)
Пускай аванс 2 долара при стопа и няма ти ги взима толкова, един спред ако е само обикновено заминава стопа
MoneyMaker (01-08-2013)
хаха - чак сега погледнах кво става... и отървах входа за нагоре
товарен влак отдолу. товарен влак отгоре...
утре NFP-то май ще издъни клина... или по-грозното -> новини през уикенда (от Египет например)
имам усещането за фалшив пробив утре надолу до зоната 1300 и после - право нагоре ...
но не ми се връзвайте... просто 1 на ум![]()
Последна редакция от MAMYTA : 01-08-2013 на 17:02
Голям зор беше с късите, добре че не сложих Стоп Лос...![]()
Агресивните стопове обикновено г ивзима, ако си беше с консервативен стоп щеше да си издържи.
2 дълги от 1312 стоп на 1308. супер агресивен вход.
дано да удържи дъното![]()
(иначе оставам без обяд)
П.С.
мръднах стопа на 1307... не изглеждат добре за сега нещата![]()
Последна редакция от MAMYTA : 01-08-2013 на 18:00