златно поколение, много интуиция.........и много освободени............................ сърца беха....ХЕПИ.......................Верно много филми гледаш, и прекалено много ги умуваш тези неща. Освободи сърцето и мозъка си и ще стане по-добреНе отчиташ факта, че жените имат вродена интуиция и такива изкуствено нагласени неща ги усещат. Поне за моето поколение е така. вашите девойки може и да не са вече толкова интуитивни.
ДРУГ ПЪТ ЩЕ РАЗПРАВЯМ............![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Олег, просто се появяваш и си готин, те сами ще се натискат за целувки, а ти ще им натискаш главите за по-надолуИдеята е едновременно да се изненада и да не може да си измисли реакция и същевременно да се подготви за предстоящото, без да се сети да го отблъсне![]()
Едно е някой да те спре и да действа(може и да те уплаши), друго е да ти каже няколко думи и ти да решиш, да бе да, няма начин да го направи и той да вземе да го направи. Едновременно изненада, подклаждащо любипитсво и действие![]()
Представи си ако не ти се е случвало(надали не е, жена си).
, хихихихи.
Мале, това прозвуча вулгарно, но май си е баш тъй.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
въъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъх колко си перверзен
хууууууууууубаво,че женати не мож да прочете какви ги мислиш
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
недей![]()
![]()
.............. че много дълго
...............................................
----------
Абе, ний що само за жени говорим??? Я си казвайте вие, мъжките, как да ви сваляме![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз само да обадя да си не правите аланогии че аз съм негре.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Че, вие ако проблем с мъжете имате. Ако е за единия секс, мъжете са най-големите отрепки, не отказват.
----------
Тя жена ми да не мислиш, че не си ме знае. Опитва се да ме превъзпитава, ама ще видим докога![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?