КУЧИ да ти кажа РЕДА не беше тренирал отдавна.
Почна с 40 на 1 юли, а сега първата му серия е 60
и сигурно може да направи още 4-5 още!!
До 2-3 месеца ще стигна на 85 колкото правих преди
на първата серия!!!![]()
КУЧИ да ти кажа РЕДА не беше тренирал отдавна.
Почна с 40 на 1 юли, а сега първата му серия е 60
и сигурно може да направи още 4-5 още!!
До 2-3 месеца ще стигна на 85 колкото правих преди
на първата серия!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Щяха да правят ако не ги мързеше
Че мен преди редовно ме заболяваше кръста, сега като редовно ходя да вися по лостовете и не ме боли
Особено като се кача на успоредката и висна.....голяма благодат![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
чуй чуй РЕДА....аз като тръгнах да ходя сигурно е било към 1 ви октомври....и правех по крачка две и падах....е можех още една ама оставих за понатам....след 10-15 години усилени тренировки по много крачки правех...верно ти казвам...така че не се отказвай...смятам че до 10-15 години ще можеш 200 на серия да правиш....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Oleg (31-07-2013)
КУЧИ не си прав!!!
РЕДА ако иска до 200 ще стигне
още таз година, но не му е цел никва!!!)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Време е за оценяване на ПРОЦЕДИРАНЕТО!!!![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН