Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Точно така си е. Наскоро разработих един сложен сложен начин за излизане от позиция, който дава невероятни резултати. Обаче е толкова сложен, че ми е трудно да го тествам даже върху история. А фиксирания таргет е наистина елементарен и за тест и за прилагане. И, ако дава добри резултати на история, то ще дава същите и на реална.
Днес нещо ми се говори май![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
![]()
![]()
Емммм язе съм забелязал че буам повече от нива и от МА... тренд линииите ползвам ги ама не им обръщам достатъчно внимание....което е голяма грешка от моя страна
То щото не знам как се построяват точно и май затва![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
МАЕСТРО Олег заслужавам ли си точицата
щото писал съм в ПРОЦЕДИРАНЕТО:
-"РЕДА счита, че ще се случи и затова е по-склонен да
заложи повечко на движението надоле, но ще посочи и
възможните нива за нагоре, че да пише точка.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Нагоре пробива на съпротивна зона 1,3358-1,3362
дава като цел 1,3377 с възможност за,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,"
REDA (16-08-2013)
Заслужил си РЕДА, баш до 3377 си отиде и ревърснаМАЕСТРО Олег заслужавам ли си точицата
щото писал съм в ПРОЦЕДИРАНЕТО:
-"РЕДА счита, че ще се случи и затова е по-склонен да
заложи повечко на движението надоле, но ще посочи и
възможните нива за нагоре, че да пише точка.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Нагоре пробива на съпротивна зона 1,3358-1,3362
дава като цел 1,3377 с възможност за,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,"
![]()