Jawor, е тая дето е пестила в Гърция ....... взимаш и парите .... и да се научи следващия път![]()
![]()
Jawor, е тая дето е пестила в Гърция ....... взимаш и парите .... и да се научи следващия път![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бизнес климатът в България се подобрява http://banks.dir.bg/2013/07/29/news14576709.html .................................................. .................................................. .................................................. ..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще се направя че не съм го чул. Или разбрал.
Щото АЗ съм просто един гаден капиталист, значи. Имам си фирма и бачкатори. Е, и те, въпреки хала си, плюят срещу правителството. Че да плюят. Може да дойде някое много добро правителство. И току и тях направи капиталисти.![]()
Мноооого е възможно, ченгетата често правят така, имитират дейностАз много отдавна съм вземал от такава бабичка пари на заем. Т.е един приятел ги взе за мен. Но нещата са къде по елементарни. Има хора /бабички/ с пари, и ма такива които търсят. Може и някой да им седи за гърба, но може и да не седи. По закон имат право да си търсят парите със запис на заповед,но в същото време могат /както и става/ да ги осъдят.Или на някой бабичката се е озъбила или полицията прави показно.![]()
cyrano, по онова време дето намекваш, прякора ми бе Бжегуш(от Бжежински). Щото и тогава си бях опозиция на всичко.
Какво да се направи. натура, или характер. Винаги съм бил опозиция на господстващото мнение. Та трудно ще ме вкараш в калъпа на колективното мислене. Или на НИЕто!!!!
А един партиен секретар искаше да ме наказва дори. Щото в цеха дето водех, не се провеждало партиина учебна година.
GeorgiRR, Много хора има такива, но повярвай ми тази пропаганда и политика от тогава си е оставила своя отпечатък. Познавам хора които са седесари, плюят яко комунизма, но не се усещат че често мислят в същите категории и ползват същата логика от тогава. Промивките на мозъка си казват тежката дума.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Много добре се е ориентирала бабичката, ама от де да знае, че е незаконно
Пропаганда тогава ..... че давах Тошо, често да ама сега ни е .... мамата. В момента пропагандата е в пъти по-голяма. Тогава имаше работническо дело и БНТ, сега ... няма смисъл да ти обяснявам. Тогава нямаше професионални манипулатори, сега ги има .Съмнявам се някой да може да различи платена публикация от неплатена.GeorgiRR, Много хора има такива, но повярвай ми тази пропаганда и политика от тогава си е оставила своя отпечатък. Познавам хора които са седесари, плюят яко комунизма, но не се усещат че често мислят в същите категории и ползват същата логика от тогава. Промивките на мозъка си казват тежката дума.
![]()
![]()
Тия винаги ги е имало и ще ги има, ................Много добре се е ориентирала бабичката, ама от де да знае, че е незаконно
Пропаганда тогава ..... че давах Тошо, често да ама сега ни е .... мамата. В момента пропагандата е в пъти по-голяма. Тогава имаше работническо дело и БНТ, сега ... няма смисъл да ти обяснявам. Тогава нямаше професионални манипулатори, сега ги има .Съмнявам се някой да може да различи платена публикация от неплатена.![]()