Novak и notov91, прави сте - приемете написаното от мен като базикня![]()
Novak и notov91, прави сте - приемете написаното от мен като базикня![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разбира се,аз лично като приемам написаното като шега.
Надали сме толкова дръзки,че да прибегнем до такива мерки.
Макар,че за напред нищо не се знае,всичко е възможно.![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само Я ли съм у таматаФицка де одиш ба !
Айде малко смех за разпускане - ама малко (да не земе некои да прекали).
http://www.youtube.com/watch?v=-FIL3zPmLyY "Ке ви тепам ей"![]()
Не си сам в темата ние също сме тук.
Хуморът е добро нещо,но правенето на пари те прави още по-щастлив.
Я кажи колко парички направи днес,че да ми кажеш как да умножа и моите.![]()
![]()
![]()
Прасчо,що имам чувството,че ме лазят бълхи,и у тоя форум а,дъл не съм добре нещо?Май ша ода на дохтор![]()
RyMu (30-03-2012)
Трай ся, не си сам![]()
Преди да продължим дълбокомисленият разговор с колегата Боко, нека да споменем нещо ВАЖНО и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за всеки запътил се към пазараЗапочвайки деня си с чаша кафе не е достатъчно, за да успеем във Форекс-а. Отваряме графиките и преди началото на сесията определяме нивата на подкрепа и съпротива, които са се образували. Определете рейнджа на цената, който се е образувал вечерта и обърнете внимание дали се намира в близост до нивата на подкрепа и съпротива. Вижте какъв е основният тренд и в коя част на тренда е цената. Останалото е добра стратегия, съчетана с добър мъни мениджмънт
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Nasko (29-03-2012), Angel Zhelyazkov (27-08-2012)
Трай ся, не си сам![]()
Преди да продължим дълбокомисленият разговор с колегата Боко, нека да споменем нещо ВАЖНО и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за всеки запътил се към пазараЗапочвайки деня си с чаша кафе не е достатъчно, за да успеем във Форекс-а. Отваряме графиките и преди началото на сесията определяме нивата на подкрепа и съпротива, които са се образували. Определете рейнджа на цената, който се е образувал вечерта и обърнете внимание дали се намира в близост до нивата на подкрепа и съпротива. Вижте какъв е основният тренд и в коя част на тренда е цената. Останалото е добра стратегия, съчетана с добър мъни мениджмънт
Ма тва в колко часа сабаален бре![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Да питам и аз нещо по темата...
Фицка ако имаш свободно време да кажеш накратко триъгълниците как ги отиграваш?
На няколко пъти ми се случва при 15м или 30м графики формиране на триъгълник с по 1 че понякога и 2 фалшиви пробива(от по 10тина пипа).
А отлежалите знания "При пробив на триъгълника отваряш позиция в съответната посока" май не върши много работа.
П.П Забравих да добавя нещо друго, често се случва пробива да е с добър (силен) импулс от който човек остава с впечатление че това е нашия вход.
Последна редакция от Nasko : 29-03-2012 на 08:42