Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Успокой се бре артикЗа софра иде реч, па сетне на пияна кратуна кот доде
http://www.youtube.com/watch?v=3mXYf...eature=related
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Дано модераторо мое чете между редовете,та да не изгони
Имаме две еднакви мнения,чекаме противоположни та да стане дискусия
Добре ли се изкажах бре
П.П.Е що никой не ми благодари бре,толку ли сум неразбираем,най доле само нули гледам
П.П.Фицка глий шо чилячета,пращам бре,туй е напредък а![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ний ке те крадеме за Фицко,ама кат оздравееш,да не заразиш женихот.
И да не се дърпаш много кат те крадеме,че ма болат ногите и нема да те гоним,да знайш.![]()
Фибо....мибо....грънци
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Пързалката може да е нагоре, надолу,нагоре,надолу и те така. Важното е да има голеееми движения с отлични сетъпи за вход с по 10пипса стоп и прибиране от по над 200-300. Разбираш ли ме ? А като гледам в четвъртъка ми се струва че има нужните причини да се случи това.
За туй умната, та да може после и с русата и с другата заедно![]()
![]()
![]()
Какво има в четвъртък?Пързалката може да е нагоре, надолу,нагоре,надолу и те така. Важното е да има голеееми движения с отлични сетъпи за вход с по 10пипса стоп и прибиране от по над 200-300. Разбираш ли ме ? А като гледам в четвъртъка ми се струва че има нужните причини да се случи това.
![]()
Що па да не е у петък?
![]()
Фибо....мибо....грънци
Грийди,имах некви съмнения,че ме пускаш по пързалката,та за туй питах Прасито и разбрах,че сме в правилната посокаПързалката може да е нагоре, надолу,нагоре,надолу и те така. Важното е да има голеееми движения с отлични сетъпи за вход с по 10пипса стоп и прибиране от по над 200-300. Разбираш ли ме ? А като гледам в четвъртъка ми се струва че има нужните причини да се случи това.
![]()
![]()