Мдаааааааа, аз нямам какво да допълня по темата, щот ше стана кат онез големите папагали![]()
Мдаааааааа, аз нямам какво да допълня по темата, щот ше стана кат онез големите папагали![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
аз знам,че Авторът е изключително nocommercial ,иначе веднага привеждах 30 юро стинки .. на форекс-акаунта му
пп. а ,колкото до москара , него отдавна го е спечелил в един друг сайт![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
RyMu (29-03-2012)
я дай примерчеДа питам и аз нещо по темата...
Фицка ако имаш свободно време да кажеш накратко триъгълниците как ги отиграваш?
На няколко пъти ми се случва при 15м или 30м графики формиране на триъгълник с по 1 че понякога и 2 фалшиви пробива(от по 10тина пипа).
А отлежалите знания "При пробив на триъгълника отваряш позиция в съответната посока" май не върши много работа.
П.П Забравих да добавя нещо друго, често се случва пробива да е с добър (силен) импулс от който човек остава с впечатление че това е нашия вход.за мен лично има голяма разлика в следното - триъгълника ти е причина да търсиш вход или самия триъгълник ти е входа. Предполагам, че повечето тук няма да ме разберат, ама ще го изясним в крачка
Дай да видим, как е при теб.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицка, тези дни си мислех нещо относно твоята темичка, а именно: хем да има образователна цел, хем да си приказваме на воля. ама проблема е, че двете неща са с различни потребители. и ще си позволя да ти дам една идея, а пък ти ще прецениш, дали си струва:
ако може, в първия ти пост да сложиш линкове към постовете, където започваш някоя темичка/урок. предполагам, че си виждал подобен похват във форексфакторито. примерно
Тема: същност на тренд `примерно~
линкче
тема: фигури
линкче
надявам се, че не изземвам нечии функции и няма да има сърдещи се / ощипани и т.н.![]()
Много полезен съвет Хепифицка, тези дни си мислех нещо относно твоята темичка, а именно: хем да има образователна цел, хем да си приказваме на воля. ама проблема е, че двете неща са с различни потребители. и ще си позволя да ти дам една идея, а пък ти ще прецениш, дали си струва:
ако може, в първия ти пост да сложиш линкове към постовете, където започваш някоя темичка/урок. предполагам, че си виждал подобен похват във форексфакторито. примерно
линкче
линкче
надявам се, че не изземвам нечии функции и няма да има сърдещи се / ощипани и т.н.Ще си поиграя събота и неделя за общото благо
![]()
Nasko (29-03-2012)
фицка, тези дни си мислех нещо относно твоята темичка, а именно: хем да има образователна цел, хем да си приказваме на воля. ама проблема е, че двете неща са с различни потребители. и ще си позволя да ти дам една идея, а пък ти ще прецениш, дали си струва:
линкче
линкче
надявам се, че не изземвам нечии функции и няма да има сърдещи се / ощипани и т.н.Супер идея
![]()
Здравей Happy,
Ето го триъгълника който ми създаде малко нерви (наясно съм, че още съм зеленза това питам).
снимката е на 5минутна за по 3D ефект. Виждал съм и по кофти ситуации...
Като стигнахме истинския пробив...
http://picbg.net/img.php?file=3b601eab11888fd6.gif
Nasko (29-03-2012)
фицката, аз на минутните графики нямам голямо доверие на конфигурациите. Колкото за вход, да. Но винаги след 15тата минута имам чувството че не съм влязъл по най-удачния начин.
И един въпрос. Как идентифицираш зоната на акумулация. Още от първите лекции. Или аз нещо не съм до чел както трябва. Но по какъв начин можеш да кажеш че в момента си в такава зона. Изключая тесния ръкав на Болинджъра. Нали говорим за работа без индикатори.