Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
не съм много съгласен защото аз съм мързелив и не е да не скатавам но успявам да си свърша работата почти перфектно за разлика от хора дето спазват яка дисциплина и тичат около мен ама са пълни несретници...
----------
ходи и ще видиш.....
33333333333333333333333333333333
----------
те са толкова тъпи , че даже не могат и да го изпълнят като хората.........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Познавам такива
Днес срещнах още един такъв![]()
Дори се учудвам как оцеляват
----------
А аз Южна Корея
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Koнтрол и ред
Обаче така повече ми харесва да ти кажа![]()
Няма да ми хареса да ме ограничат да карам с 90 на извънградски пътИли пък в града на булверд с 6 линии за движение да се тътря с 50
![]()
то кой не познава нали са навсякъде около нас....вчера щях да убия един такъв....
----------
а бе харесва ти на тебе....като видиш как някакъв бастун прелита покрай детето ти и веднага ще си промениш мнението...
Добре, че нямам дете
Ахам, много различни гозби имат
Пържолите се научих да си ги начуквам с острото на ножа от корейски сериал. Стават превъзходни![]()
Ще платят на роднините на жертвите поне по 36 000 евро - едва ли толкова струва един човешки живот...
Сериозни застрахователни обезщетения за катастрофата в Испания