Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имат история и култура. Винаги / според филмите и по принцип / може да се разчита на тях, НО ако седнем, като ние си знаем на маса с тях...мисля, че няма да се получиС две думи да работиш с тях, но до там...
ПП. Нямам личен опит и може би греша или...
От какъв зор да сядаме на маса. Това го има предимно тук на балканите и на не много други места. Повечето хора не правят бизнес и не си уреждат живота на маса.
![]()
![]()
![]()
Изгледах филма. За повечето българи там ще е рай, ако са японци. Правят нещата по определен начин и когато ги запиташ защо така правят, отговора е защото така го правимИмат много бюрокрация...също като в бг
Расисти са...също като българите
![]()
Не обичат да разсъждават, също като българите. А понеже са задоволени и стандарта им на живот е много висок, нямат причина да недоволстват от системата, а това е перфектно за българите.
Има ли контрол и дисциплина и едно общество може да съществува и се развива доста добре
На мен не би ми харесало, по това което изгледах във филма, но на екзкурзия бих отишъл. Но понеже и аз съм расист, предпочитам бяла раса и англоговорящи, където няма проблем да си изкажеш мнението(аз често пъти имам такова)![]()
Получава се, обичат да пият
Изгледай филма![]()
Е айде сега киборги билиТова, че в бг е пълно с пройдохи и скатаващи се от работа, не означава,ч е онези са киборги. Хората са педанти в това което правят и държат на качеството, а това е задължително условие за всички
![]()
не може да е рай щот 80 % от българите са големи тъпанари....ама големи ....а на екскурзия да отидеш ще е супер ама си трябват яко кинти защото стандарта е много висок...Изгледах филма. За повечето българи там ще е рай, ако са японци. Правят нещата по определен начин и когато ги запиташ защо така правят, отговора е защото така го правимИмат много бюрокрация...също като в бг
Расисти са...също като българите
![]()
Не обичат да разсъждават, също като българите. А понеже са задоволени и стандарта им на живот е много висок, нямат причина да недоволстват от системата, а това е перфектно за българите.
Има ли контрол и дисциплина и едно общество може да съществува и се развива доста добре
На мен не би ми харесало, по това което изгледах във филма, но на екзкурзия бих отишъл. Но понеже и аз съм расист, предпочитам бяла раса и англоговорящи, където няма проблем да си изкажеш мнението(аз често пъти имам такова)