Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
С тея тройки и вълнобройства пак ще ядеш дървото
Не видиш ли, че направи мечи пробив и тест ?
тамън за тез тройки щех те питах как ги виждаш тройки....ма те явно са си двойки щом и АБЦ ги наименоваш....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Ами преди им викахме тройки. После чича Ал взе да въвежда 3-те пуша и настана обърквация
Олег, няма вълнобройства. Тройките са характерни за рейнджовете. На мен ми трябва импулс за да вляза, а това надолу не ми прилича на импулс (от върха). Ще чакам бичи сетъп за да вляза. Ако не се появи, просто днес ще го пропусна.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вчера такава хубава картинка за къси имаше, пък то какво стана.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Блажени да са вярващите,щото може балона да се е спукал на фондовия пазар и да повлече и валутииииииииииииииииии
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Те вълновиците като са хванали дъното до пип вече са със стоп на 0 и 20 пипа текущ профит.
Много ме кефи еврото как се гаври със всяка твоя категорична прогноза. Направо ще те правя обратен индикатор.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
хи-хииииииии мерси ,м а аз съм с късо от 132.65 у евроянката с 10 лота и ми е кееееееееееееееееееееееее ееф
мараба................................
още малко и затварям,не си играя на трохи като теб
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви