нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
МАЕСТРОТО не случайно е МАЕСТРО!!!!Такаааа, сега понеже явно и на по-знаещите не им е ясно за какво служи ПРОЦЕДИРАНЕТО, ще направя кратко обяснение.
ПРОЦЕДИРАНЕТО не ви казва влизайте тук, излизайте там.
ПРОЦЕДИРАНЕТО показва и насочва към определени нива. Това са по-важните такива зони. В тези зони обикновено се формират и последващите ценови модели които да бъдат изтъргувани по желания на търговеца.
Т.е. ако е спомената зоната 3040-3050, това не означава купи/продай. Означава да се погледне когато цената стигне до там дали формира някакъв сетъп, който да бъде отработен, защото в тези зони, получените сетъпи имат по-висока вероятност за успех.
Сега ясно ли е ?
Как хубаво е обяснил за какво служи
ПРОЦЕДИРАНЕТО!!!
----------
БАБА МЕЦА и тя се изразила точно как требе!!!Аз не мога да разбера какво искате от РЕДАСега вярно, че за точкуването може да се поспори малко ама дет са вика, то си е за бъзика...
Човека ви дава варианти какво може да стане, заедно със нива на които да се обръща внимание, за обрати или за търсене на позиция от там....Сега ако искате сутрин да ви казва дълго/късо от котировка +-2-3 пипса просто няма как да стане....пазара си е динамичен и след всяка 5 мин. свещ може да се промени тенденцията....
Аз викам направо му превеждайте парата в PAMM сметка ...по-лесно ще е за всички
Да ПРЕВЕЖДАТ!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Заради 1,2 и 3-та точка могат да ти се НАПУКАТ петите !!!аз лично съм скромен....
1/ три литрово бурканче свинска мас;
2/ тенекенце мед....неповече от 15 кила;
3/може малко от на прасито врата....без кост...най много към 3 кила;
4/ необходимия респект и почитание за труда ми и този на колегите;
5/ да казва добро утро на мен и колегите;
6/също така да пожелава успех на мен и колегите;
7/да не се заяжда напразно...
както казах не искам много....
По 4-та мисля, че изразявам достатъчно БЛАГОДАРНОСТИ.
По 5 и 6-та нееднократно съм казвал що им требе на ЖИУОТНИТЕ!!!
РЕДА никога не се заяжда!!!
ЖИУОТНИТЕ требе да са супер доволни от факта,
че дори са допускани тука!!!)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
REDA (25-07-2013)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb