на 30 мин може да гониш 131.83 нищо повече
.................................................. .......................................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
alf (26-07-2013)
и без туи днес съм в движение.................
махам стопа...............................и само лимит на 132.77.........................................
пък довечера ще видим ко съм я сътворил..................................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мецане, днес картинката ти е под всякаква критика. Тренд линии се слагат след дъно/връх!!! В този смисъл бембяните линии нямат никаква връзка с пазара. Сега ще ти закача една картинка с бели линии, които по същия начин не значат нищо. И накрая твоята картинка, но с правилните (според мен) линии.ДубрутрЯ пичуи
Зона на подкрепа 1,3232/40/55 от която ще търся дълги за :
1,3306
1,3318/25
1,3380/85
Внимание ! От горепосочените котировки очаквам голям отпор или обрат....а може и да няма нищо....![]()
![]()
Следя много дет ще каже бат Георги за "бимбяната" линия, какво ще се случи там и как ще реагира ценичката
Мисля , че кучето заслужава медал и ще му го върчаСамо по-често да носи числа, а не да ми ходи на клъб
Успех на Ж.
Дано да не се сърдиш за критиката...
![]()
Последна редакция от bombe : 26-07-2013 на 09:02 Причина: нова картинка
добри ден!!!
вчера Кучи яде шамари на пазара....щот твърда кратуна...
за днес ЕКСТРЕМАЛНИТЕ ЕКСТРЕМУМИ.... 3195 3245 3325 естремуми за деня 3115 3375![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Реда, днес и аз ще пусна една картинка, като май само ще допълня твоето процедиране:Сега РЕДА ще даде обичайните нива по които може
евентуално да се търгува и да се изкарат стинки.
РЕДА все пак верва в ЛЕГЕНДАРНОТО 1,33333333333333!!!!!!!!!!!
Нагоре пробив на ЖЕЛЕЗНАТА зона
на съпротива 1,3292-1.3302 ще даде
нещо в зоната 1,3312-1,3339 и най-вероятно
ЛЕГЕНДАРНОТО 1,3333333333333333333333333
с много минимална възможност за движение до 1,3380.
Надоле СВИРЕПАТА зона на съпротива е 1,3235-1,3245
и преминаването ще доведе вероятно
до атака на зоната 1,3183-1,3190 и, ако
еврото се изпущи ще го РАЗКЕКЕРЧАТ до 1,3065.
Това е.
Успешен ден на ХОРАТА!
1. Ако европейците традиционно скъсят с цел лов на сотпове, то таргет може да е всяка цифра между 3268 и 3222. След това един импулс нагоре ще индикира търсене на дълги. Най-ниска точка при мен е 3209 (иначе прецаква импулса и минава в рейндж).
2. Ако първо бие върха на рейнджа, това може да доведе до масирани петъчни продажби с цел незадържане на позиции през уикенда. Реда е упоменал горни нива в този случай.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
bombe, Същата картинка, все едно съм преписвала от теб
Обаче по -големите е мазало на дейли триъгълник с цели 1.3366, 1.37
На Н4 клин с цели 3127 и 3060
На м3д пак сме за 3230 и 3160
http://charts.mql5.com/2/125/eurusd-...markets-as.png
bombe (26-07-2013)
Добрю ютрю)
Индексите:
Японските са твърде много надоле и гледат надоле.
ДАУ е малко надоле и гледа надоле.
ДАКС е на леко отгоре и гледа надоле!!!
РЕДА счита, че сме близо до финалните нива
горе на РЕЙДЖОВИЦАТА дето върви от повече
от година. За справка седмична графика!!!!
Въпроса главния днес е как ще изтръскат повечето
МАЙМУНЕ от клона да не се качат в правилната посока!!!!
Ще е някакъв сложен финт както обикновенно го правят.
Сега РЕДА ще даде обичайните нива по които може
евентуално да се търгува и да се изкарат стинки.
РЕДА все пак верва в ЛЕГЕНДАРНОТО 1,33333333333333!!!!!!!!!!!
Нагоре пробив на ЖЕЛЕЗНАТА зона
на съпротива 1,3292-1.3302 ще даде
нещо в зоната 1,3312-1,3339 и най-вероятно
ЛЕГЕНДАРНОТО 1,3333333333333333333333333
с много минимална възможност за движение до 1,3380.
Надоле СВИРЕПАТА зона на съпротива е 1,3235-1,3245
и преминаването ще доведе вероятно
до атака на зоната 1,3183-1,3190 и, ако
еврото се изпущи ще го РАЗКЕКЕРЧАТ до 1,3065.
Това е.
Успешен ден на ХОРАТА!
Браво и на БАБА МЕЦА
МАЕСТРОТО забеляза, че РЕДА си е взел поука от вчерашният ден и сега на графиката вече присъстват много повече възможности за успех при ПРОЦЕДИРАНЕТО![]()
СЪОБРАЗИТЕЛЕН РЕД
----------
bombe, как ги направи тези звезди на БАБА МЕЦА на картинката ?![]()