Абсолютно солидарен съм с теб Хапи! Ето една интересна статия по въпроса:
http://viewpoint.actualno.com/Debelo...ws_432610.html
Абсолютно солидарен съм с теб Хапи! Ето една интересна статия по въпроса:чета тук сега мненията и си мисля и хич не ми харесва това, което измислям .............. усещате ли, каква власт, каква арогантност, какво безочие притежава станишев (умишлено е с малка буква) - чак тръпки ме побиват ........... верно до сега никой не си беше позволявал такова нещо - то това чудовище няма бутане, сваляне или каквото и да е там. Как няма да се намери някой да му пръсне черепа ???? да ме прощава Господ.
http://viewpoint.actualno.com/Debelo...ws_432610.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (25-07-2013)
е чак убийство не, но и аз не виждам какво друго обстоятество би свалило този човек +Местанчо от власт.. колко наивни са протестиращите в стремежите си, и срещу каква стройна и консперативна машина са се изправили да се борят горкитечета тук сега мненията и си мисля и хич не ми харесва това, което измислям .............. усещате ли, каква власт, каква арогантност, какво безочие притежава станишев (умишлено е с малка буква) - чак тръпки ме побиват ........... верно до сега никой не си беше позволявал такова нещо - то това чудовище няма бутане, сваляне или каквото и да е там. Как няма да се намери някой да му пръсне черепа ???? да ме прощава Господ.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
явно все повече хора се отърсват от пропагандата която ни заля през последните 36 часа и чак сега започват да осъзнават какво в действителност стана:
Пръв трябва да е Йовчев, който лъже повече от Станишев и Местан. Йовчев е нагъл лъжец, който не вижда истината и не признава, че полицаите му подпочнаха протестиращите преднамерено - с палки и юмруци. Сякаш казваха "стига толкова с тези мирни протести, писна ни от извънреден труд, искаме да се приберем у дома". Защо биха? И дадоха ли си сметка, че го направиха, за да защитят дебелокожите с властта, срахливците е в автобуса.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
А Станишев си знае неговото и за него всичко идва пак от Бойко...
Станишев: Зад протестите прозират интересите на ГЕРБ
ама тоя Бойко много тъп.. плаща им на тези протестиращи, пък те после го освиркват и му правят карикатурни плакати.. и по тв-то говорят срещу него...А Станишев си знае неговото и за него всичко идва пак от Бойко...
Станишев: Зад протестите прозират интересите на ГЕРБ![]()
Ако протестите стават по-твърди и по-твърди с всеки изминал ден, няма къде да идат и ще подадат оставка, а най-добре е НС да се палне с няколко молотовки.чета тук сега мненията и си мисля и хич не ми харесва това, което измислям .............. усещате ли, каква власт, каква арогантност, какво безочие притежава станишев (умишлено е с малка буква) - чак тръпки ме побиват ........... верно до сега никой не си беше позволявал такова нещо - то това чудовище няма бутане, сваляне или каквото и да е там. Как няма да се намери някой да му пръсне черепа ???? да ме прощава Господ.![]()
На Станишев конспирациите вече са много предугадими (поне за мен) - и протестите през февруари, и сегашните безредици са просто очевадно инсценирани от него, но явно никой няма смелостта да го каже. Снощи за малко гледах по някаква телевизия нещо си там, но ..... на никой не му хрумна мисълта да попита, дали пък станишката не е направил тази инсценировка точно в момента, когато ГЕРБ се съгласиха да се върнат в парламента. Буги, направо си е в софийските гробища тоз помияр - БЕЗ извинение. Бясна съм.А Станишев си знае неговото и за него всичко идва пак от Бойко...
Станишев: Зад протестите прозират интересите на ГЕРБ![]()
Ааааа, никви софийски гробища, украинската курва да си я погребнат украинцитеНа Станишев конспирациите вече са много предугадими (поне за мен) - и протестите през февруари, и сегашните безредици са просто очевадно инсценирани от него, но явно никой няма смелостта да го каже. Снощи за малко гледах по някаква телевизия нещо си там, но ..... на никой не му хрумна мисълта да попита, дали пък станишката не е направил тази инсценировка точно в момента, когато ГЕРБ се съгласиха да се върнат в парламента. Буги, направо си е в софийските гробища тоз помияр - БЕЗ извинение. Бясна съм.![]()
искрено се надявам хората да издържат, но пък и да не се стигне до големи кръвопролития, защото като гледам, тази банда дето се е събрала, е готова и на този вариант, а няма кой да ги спре - абсолютно няма кой да ги спре. Полицаите си пазят службицата и ще изпълняват каквото им се каже. А ако отчетем и факта, че те самите разчитат на факта, че никой няма наглостта да процедира като тях и сега ще си разиграват коня, демек, те разчитат, че няма да има сериозно силово противодействие на техните мръсни действия.