Аз на това червено копеленце съм му бесен, откакто той е в политиката............На Станишев конспирациите вече са много предугадими (поне за мен) - и протестите през февруари, и сегашните безредици са просто очевадно инсценирани от него, но явно никой няма смелостта да го каже. Снощи за малко гледах по някаква телевизия нещо си там, но ..... на никой не му хрумна мисълта да попита, дали пък станишката не е направил тази инсценировка точно в момента, когато ГЕРБ се съгласиха да се върнат в парламента. Буги, направо си е в софийските гробища тоз помияр - БЕЗ извинение. Бясна съм.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДАно няма, но май няма да мине без тях, прекалено нагли са, за да си тръгнат с добро.искрено се надявам хората да издържат, но пък и да не се стигне до големи кръвопролития, защото като гледам, тази банда дето се е събрала, е готова и на този вариант, а няма кой да ги спре - абсолютно няма кой да ги спре. Полицаите си пазят службицата и ще изпълняват каквото им се каже. А ако отчетем и факта, че те самите разчитат на факта, че никой няма наглостта да процедира като тях и сега ще си разиграват коня, демек, те разчитат, че няма да има сериозно силово противодействие на техните мръсни действия.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не ме интересува дали е инсценировка или не.. аз съм бесен от това, че български полицай биха мирно протестиращи граждани, най-вече заради жените и момичетата на който вдигнаха ръка.. биха ги по нареждане на един турски подлезурко наречен Йордан Цонев, който е искал да си отиде по-рано в къщи..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Станишев е рядко срещан боклук, само като му слушаш изказванията все едно е на предизборен митинг за молоумници....само част от вчерашните му изцепки: Герб се върнали в парламента и затова напрежението ескалирало ...........а предния ден каза че бюджета бил надценен и затова се налагало да го актуализират, ами нали ти каза че е подценен като гласувахте против този бюджет.........това трябва да си без капка съвест всеки път да говориш различно и да не ти пукаНа Станишев конспирациите вече са много предугадими (поне за мен) - и протестите през февруари, и сегашните безредици са просто очевадно инсценирани от него, но явно никой няма смелостта да го каже. Снощи за малко гледах по някаква телевизия нещо си там, но ..... на никой не му хрумна мисълта да попита, дали пък станишката не е направил тази инсценировка точно в момента, когато ГЕРБ се съгласиха да се върнат в парламента. Буги, направо си е в софийските гробища тоз помияр - БЕЗ извинение. Бясна съм.
не ме интересува дали е инсценировка или не.. аз съм бесен от това, че български полицай биха мирно протестиращи граждани, най-вече заради жените и момичетата на който вдигнаха ръка.. биха ги по нареждане на един турски подлезурко наречен Йордан Цонев, който е искал да си отиде по-рано в къщи..
ееее, айде сега, не може такава организация да стане просто щото някой си там, пък било то и тоз въпросния, искал да си ходи. Това изпълнение от онази вечер си иска подготовка, замисъл.
Вече колко пъти се опитваха да го махнат от челната позиция на бсп и не сдава и това е...тоя си обича власта и то многоНа Станишев конспирациите вече са много предугадими (поне за мен) - и протестите през февруари, и сегашните безредици са просто очевадно инсценирани от него, но явно никой няма смелостта да го каже. Снощи за малко гледах по някаква телевизия нещо си там, но ..... на никой не му хрумна мисълта да попита, дали пък станишката не е направил тази инсценировка точно в момента, когато ГЕРБ се съгласиха да се върнат в парламента. Буги, направо си е в софийските гробища тоз помияр - БЕЗ извинение. Бясна съм.
е поне такива са слуховете.. другия вариянт е, че просто са искали да унижат протестиращите, като минат точно по време на пика на протеста..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
То си беше ясно, че при наличието на провокатори всеки ден и продължителността в някой ден напрежението ще ескалира, според мен просто се случи този ден.
Стига с това момичета, жени, който се навира в тълпи трябва да е наясно с последствията.
Мизансцена си седеше повече от месец и чакаше пушката да гръмне.
Пък вмера слушах някакви безумни протестиращи, които обясняваха, че полицаите нарочно били повдигнали някой павета, че да могат те да ги разкъртят и да имат подръчни материали.-то бива теории на конспирациите ,бива, ама народа съвсем изтрещя.
значи Новак, викаш протестиращите са си виновни.. да не са се навирали там.. а според теб дали има поне малка вина в ръководството на БСП.. поне малка.. не казвам цялата..
п.п. скучно е без теб.. щото няма кой да защитава извращенията на БСП.. добре се появи..
Не вменявам вина никому, даже смятам, че с малки щети се размина работата, а можеше и да е по-страшно, но тези, които са там трябва да са наясно, че може да има някакви последствия за тях, макар да нямат пряка вина за това че примерно са се охлузили или нещо друго и съвсем мирно да са си протестирали.
А представи си вариант, ако бяха пратили полиция да им попречи да разбиват тротоара тогава щеше масово меле да стане.
Точно там е и преди писах едно заведение,те са си спасили саксийките отвън, щото има охрана от широковрати момчета, макар че е имало опити и са попострадали някои протестиращи от тях също.