Брей 1000 на протест и то с осигурено кафе баница и боза....................
Тук на Сл.Бряг има поне 3 дискотеки които всеки ден събират по над 2000 всяка една .....................
Тия протести много скучни![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пабло, повечето са на работа.. вечер се събират повече, но наистина е факт, че числеността все повече намалява…
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Трябва да им вдигнат надницата
Боко увеличи администрацията с 70 000 и те пак не искат да го подкрепят..............
п.п. Има още 5-7 дискотеки с над 1000 ВСЕКИ ДЕН!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако предположим, че са платени ( което аз не смятам, че е така), то колкото и много да е рекетирал Боко, рано или късно парите ще му свършат.. сутрин протестиращи, вечер протестиращи.. 34 дена.. е па то милиардер да е ще ме свършат кинтите..
.. и ако наистина са платени, това е супер.. така кинтите дето крадна от бизнеса за 4 години сега ги връща на народа..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Слуховете говорят, че на боко са му обещали друг да му харчи парите / Коя мутра си е похарчила парите? се разни вдовици и деца/ та на него сега не му е до парите кожата иска да отърве...............ако предположим, че са платени ( което аз не смятам, че е така), то колкото и много да е рекетирал Боко, рано или късно парите ще му свършат.. сутрин протестиращи, вечер протестиращи.. 34 дена.. е па то милиардер да е ще ме свършат кинтите..
.. и ако наистина са платени, това е супер.. така кинтите дето крадна от бизнеса за 4 години сега ги връща на народа..
Не му се ходи на гости на Мишо бирата![]()
Не е задължително на всички да плащаш. На една агитка, ядро, от няколко стотин човека е достатъчно. 2-3К на вечер нищо не са.ако предположим, че са платени ( което аз не смятам, че е така), то колкото и много да е рекетирал Боко, рано или късно парите ще му свършат.. сутрин протестиращи, вечер протестиращи.. 34 дена.. е па то милиардер да е ще ме свършат кинтите..
.. и ако наистина са платени, това е супер.. така кинтите дето крадна от бизнеса за 4 години сега ги връща на народа..![]()
Има платени протестиращи, но са малко в сравнение с тези които са отишли по собствена воля там. На Боко главата парите няма да отхвърчат има твърде голям гръб, нито ще го затворят ,както и ЦВ.ЦВ.
Мишо бирата, беше нагазил в по-дълбоки води от колкото можеше да плува и за това се самопремахна. Боко е обучен от тато и знае кога да лае и кога д мърка.
Може и да е обучен, но властта и алчността му замъглиха здравия разум........
BigD (18-07-2013)
аз също смятам, че има платени, но за мен са не повече от 20-30 човека.. те си и личат кой са.. но всички останали десетки хиляди вярват в това в което протестират и за мен е обидно да ги наричаме платени... да не говорим, че и те всъщост протестират и срещу самия Бойко...