е аз какво казах - очаквания и слухове, а не самите новини.. самите новини отиграват рибите, то е ясно...
е аз какво казах - очаквания и слухове, а не самите новини.. самите новини отиграват рибите, то е ясно...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Добро утро и успешна търговия!
Оффф че ми се спи още, ама като станеш в 6ч какво ли да очаквам
Еврото ке падне ли днес бе. Аз още от вчера го очаквах да загуби позиции ама уви??? Ай към 1,3180-70 да се поизсули, пък тогава ще му мислим дълго ли късо ли???![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (24-07-2013)
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Евро-то си е за къси та умира
ето ви моята рисунка http://prikachi.com/images/143/6366143w.png
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Офффф знам ли, на H4 прилича на флаг който ще потвърди мечия тренд от преди 09.07.13 но все си мисля че преди това да се случи може още малко нагореЕвро-то си е за къси та умира
----------
Обоснови се моля, защо така мислиш - тази тема нали е за това да даваме прогнози и да ги обясняваме кой защо така мисли![]()
Тази 'силна съпротива', вече е подкрепа.Евро-то си е за къси та умира
----------------------------------------------------------------------------------