хората вчера тичат към автобуса да ги прегръщат и целуват, те ги бият с палки и щитове... не им харесва нещо народната любов...
..и днеска ще гоним таргет 1,3333 според мен....
хората вчера тичат към автобуса да ги прегръщат и целуват, те ги бият с палки и щитове... не им харесва нещо народната любов...
..и днеска ще гоним таргет 1,3333 според мен....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Spekulanta (24-07-2013)
за мен все още си е театър.........ама ше стане истинско и тия сценаристи , първи ше гушнат букета....
давай евроооооооооооооооооооооо оооооууууууууууууууу.......... ........
МЕРЕТ ДА СТАНЕШ!!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Добро утро , ще търгуваме или ще зяпаме пазарЯ умно
Като гледам какви положителни новини се очакват за мотора на еврака и еврозоната ( Германия ) съм склонен за на горе, но ако новините не са толкова добри![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз вече съм с дълги от 1,3209... дока се чуда дали ще са добри или не, то може и да тръгне без мен...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз не чакам новини отворих още снощи на 1,3225 къси правя каквото трябва па да става каквото ще
на пазара Парата определя правилата на играта не новината![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
и аз ще дебна едни дълги ама от тука не ми харесва , ако слезе към 3170 се мятам веднага![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е парата е важна, но хората си дават парите според новините, тенденциите и очакванията които те пораждат , така че метнах се на дълги от 1.3204 пък да видим, обърне ли и аз обръщам![]()
новината е стръвта на акулите излизат положителни новини на Еврозоната и тогава кьораво куцо сакато
дръж купуват а в същото време Акулите дърпат надолу![]()